دور پیش بعد از ۸ سال ناباروری و دو باز انتقال جنین بی بی چکم بعد انتقال مثبت شد انگار دنیارو بهمون دادن امروز صبح روز یازدهم و که پایان روز دهم بود دکتر ازمایش برام نوشت ،جواب ازمایش بتام ۱۵ بود دکتر گفت مشکوک ،چون زود ازمایش دادی ولی از حد نرمال عددش پایینه ،یعنی اگه پایین ۱۰ منفی بخواییم بگیم مال من ۱۵ بود وقتی برگشتیم خونه کلی بغل شوهرم گریه کردم دلم براش سوخت خیلی امید داشت ،الان هر ده دقیقه یه بار میاد منو چک میکنه داغون شدم حس میکنم دارم خفه میشم،ازمایش بعدیم سه شنبه ست لطفا برام دعا کنید منظر یه معجزه از طرف خدام
امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
ممنون عزیزم برای آرامش دلم دعا کنید لطفا ،من خیلی آدم احساسی هستم طاقتم کمه از نظر خودم ولی ۸ سال دارم میجنگم باید تا حالا خیلی قوی تر میبودم ولی قلبم درد میکنه احساس میکنم دارم خفه میشم خیلی بده امیدت یهو با خاک یکسان شه
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته