2777
2789
عنوان

بغل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3971 بازدید | 35 پست

تاپیک اخرم ختم صلوات گذاشتم 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مثبت شدنم در حد معجزست ،یه نظر از طرف خدا 

الهی شکر😍😍😍

برا منم دعا کن حاجت روا شم اسمم نیلوفره 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
برات صلوات فرستادم انشاالله درست شه 

ممنون عزیزم برای آرامش دلم دعا کنید لطفا ،من خیلی آدم احساسی هستم طاقتم کمه از نظر خودم ولی ۸ سال دارم میجنگم باید تا حالا خیلی قوی تر میبودم ولی قلبم درد میکنه احساس میکنم دارم خفه میشم خیلی بده امیدت یهو با خاک یکسان شه

یعنی یه روز منم مامان میشم  
خیلی داغون شدم😭چقدر دلم خو ش بود به اون بی بی چکای لعنتی ،میگفتم تو این هشت سال حتی یه بارم مثبت نش ...

درکت میکنم😔 کاش خداب همه یدونشو میداد حداقل

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
درکت میکنم😔 کاش خداب همه یدونشو میداد حداقل

خدایا  صدامونو بشنو خسته شدیم از بس چهره خسته، دل شکستمونو برای حفظ ابرو پشت بغضمون قایم کردیم و اشکامونو گذاشتیم واسه تنهاییامون

یعنی یه روز منم مامان میشم  
خدایا  صدامونو بشنو خسته شدیم از بس چهره خسته، دل شکستمونو برای حفظ ابرو پشت بغضمون قایم کردیم ...

انشالله مثبته

برامنم دعا کن

منم براشما دعامیکنم انشالله بحق پاکی امام جواد

بحق زخم زبونایی ک امام رضا برای دیر بچه دارشدنش شنیدن خدا ب ماهم بده ک زخم زبونا پایان داده بشع

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
خیلی داغون شدم😭چقدر دلم خو ش بود به اون بی بی چکای لعنتی ،میگفتم تو این هشت سال حتی یه بارم مثبت نش ...

این حرفا چیه عزیزم

انشالله درست میشه

اشکم رو دراوردی

خداااایاااا یه بچه سالم بهش بده به حق حضرت زهرا🤲🤲🤲

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
سی سالمه

سلام اسی چی شد ؟ بتات چند بود؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته