2777
2789
عنوان

خانمای باسیاست بیان ک خوب بلدن حزف بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 76 پست

با سلام و ادب

شاید متوجه رفتار و نوع تکلمش نیست

در یک فضای آرام و حال خوش صمیمانه باهاش صحبت کنید و عیوب همو با درک و فهم بالا  به هم متذکر بشید

مگر ن هر کس بخواد در زندگی چوب خودشو برونه ک آرامشی نیمونه برای خودتون و زندگیتون

زن و شوهر باید در کنار هم همو به تکامل برسونن مگر ن صحنه جنگ ک نیست ک هر کس طرف مقابلش رو برنجونه و سرکوب کنه

انشاالله درست میشه و خداوند قطعا یاور و مددکار شماست.

جلوی اینجور افراد نباید زیاد حرف بزنی...هرچی کمتر صحبت کنی ارزشت میره بالا.نمیگم افسرده باش ...اتفاق ...

دلم خیلی از همسرم گرفته. 😓😓😓😓بهش میگم یکم بهتر باهام حرف بزن. وقتایی ام سکوت میکنم همش گبر میده میگه چرا باد داری.    ..... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با سلام و ادب شاید متوجه رفتار و نوع تکلمش نیست در یک فضای آرام و حال خوش صمیمانه باهاش صحبت کنید ...

سلام ممنونم برام دعا کنبد بارها بهش گفتم با لحن خوش با دعوا با هرچی اصلا فایده نداره

دلم خیلی از همسرم گرفته. 😓😓😓😓بهش میگم یکم بهتر باهام حرف بزن. وقتایی ام سکوت میکنم همش گبر میده ...

بذار بگه باد کردی...بهتر از اینه که پر حرفی کنی شخصیتت زیر سوال بره

خدایاشکرت❤️🙏

تو روخدا به منم کمک کنین

من دوس پسرم با رفیقاش رقابت دارن

مثلا رل دوستش گیمر هست 

ب من گفت تو هم گیمر باش چون بهراد پز رلشو میده

توروخدا بگین چطور بهش بفهمونم خوشم نمیاد با رفیقاش رفاقت داره😭😭😭

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
هزاران بار بهش گفتم هرروز داره بدتر میشه. دلم خیلی گرفته کلا هیچ وقت ازم تعریف نمیکنه همیشه ازم بد م ...

عزیزم ببین مشکل رابطه اتون چیه

شاید بهش کم توجهی میکنی میخواد با پایین آوردن تو خودشو بالا بکشه.. شاید جاهای دیگ ضربه میزنی بهش نمیتونه بهت بگه اینجوری خودشو خالی میکنه 

الان تو جای من بودی شوهرت این حرفارو میزد چ جوابی میدادی

بزن دهنش😭😭

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
سلام ممنونم برام دعا کنبد بارها بهش گفتم با لحن خوش با دعوا با هرچی اصلا فایده نداره

چشم حتما

انشاالله ک شما و همه جوونای کشورم زندگی سراسر با شور و عشقی رو در کنار هم داشته باشید.

عزیزم ببین مشکل رابطه اتون چیه شاید بهش کم توجهی میکنی میخواد با پایین آوردن تو خودشو بالا بکشه.. ش ...

نمیدونم بخدا. خسته شدم ازین وضعیت. رابطمون خ داغونه کلا