2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت😍🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 2191 بازدید | 155 پست
مبارکه عزیزم منم دعا کن مامان شم تو این شب عزیز  چه روزیم مثبت شد😍😍😍

حتما دعا میکنم عزیزم

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
تبریک میگم عزیزدلم منم دعا کن 😔❤

عزیزم میدونم این انتظار چقدر سخته حتما دعات میکنم عزیزم

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 4ساله منتظرم التماس دعا عزیزم سالم بگیری بغلت

ان شاءلله عزیز دلممم

مرسی بیشتر از خداروشکر دوساله منتظرم

سلامتی باش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اهههههههه😍😍 بسلاااااامتی  مبارکا باشه  ان شاءالله به خوشی و تندرستی 🤩🤩🤩🤩🤩🤩

ممنونم عزیزممم😍😍😍😍😍😘😘😘

وای نمیدونی چقدرررر خوشحالم

ایجانم 😍🥺

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
مرسی عزیزم خدا نی نی تو بهت بخشه سالم و سلامت بغلش بگیری❤🥰

میترسم همش مثبت کاذب باشه

مبارک باشه خداروشکر  منم خ وقته منتظرم واسه منم دعا کن 🙏

حتما عزیز دلمممم خدا خیلی مهربونه😍