2777
2789

منم گرفتم نوزادم ۲ ماهه گرفت اصلا خیلی بد وضعیه من کرونا تا حالا نگرفته بودم این کوفتی و گرفتم مهمون آمد خونم داد بهم لعنت بهش نفرینش میکنم همش نوزادم و مریض کرد مریضی بشین خونت پات بشکنه ایشالا آمد منو راهی بیمارستان کرد ۲ هفته این دکتر اون دکتر بردم نوزادم و خدا ازش نگذره

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=226196592]نبرش عزیزم من الان یه ماهه پسرمو نه مهد میبرم نه باشگاه تازه گرفتیمم مایعات بخورین ایشالا زود خوب بشین

اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه  شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍

ما یک بار کرونا خفیف گرفتیم فقط چون حس بویایی  رفت فهمیدیم کروناس چون علائم خفیف بود 

اینو هنوز نگرفتیم ولی هر کس گرفته از گلو دردش می‌ناله 

پسرم کرونا هم‌نگرفته امیدوارم اینو هم نگیره 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

۳ هفتس میگذره از مال من ولی میاد و میره گاهی حالم و بد میکنه علائم اولیش میاد سراغم خیلی بده

منم گرفتم نوزادم ۲ ماهه گرفت اصلا خیلی بد وضعیه من کرونا تا حالا نگرفته بودم این کوفتی و گرفتم مهمون ...

بعضی ها درک ندارن شعور ندارن

اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه  شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍
ما یک بار کرونا خفیف گرفتیم فقط چون حس بویایی  رفت فهمیدیم کروناس چون علائم خفیف بود  این ...

گلو درد داره چطور وای وای آدم میمیره نمی تونی آب دهنتو قورت بدی وحشتناکه 

منم گرفتم نوزادم ۲ ماهه گرفت اصلا خیلی بد وضعیه من کرونا تا حالا نگرفته بودم این کوفتی و گرفتم مهمون ...

ما هم از دختر خاله بی فکرم گرفتیم میگفت یه سرما خوردگی ساده اس خوب شدیم با اینکه بچهاش خیلی سرفه میکردن احمق عوضی