قبلا گرفتم ۵ کیلو تو دو ماه. الان سه روز هست شروع کردم. آجیل میخورید؟
از کی رژیمتو گرفتی؟
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من همه چی میخورم ولی کم خواهرم دیدتم میگه خیلی لاغر شدی وزن نکردم خودمو نمیدونم حالا واقعا ک ...
کم خوری همیشه لاغرت میکنه
منم خوب کم میکردم ولی چون خیلی اضافه داشتم باید یه رژیم میخواستم ک تو کوتاه مدت زیاد وزن کم کنم
بعدش همین کم خوریو ادامه بدم
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
برنج و نون و حبوبات و میوه و کلا همه چی بجز همین گوشتو اینا ک گفتم حذف میشن
کم خوری همیشه لاغرت میکنه منم خوب کم میکردم ولی چون خیلی اضافه داشتم باید یه رژیم میخواستم ک ...
منم باید ۱۶ تایی کم کنم .کمخوری رو ترجیح میدم به رژیم های سفت و سخت اگه چند سالی هم طول بکشه ارزش داره
اتفاقا منم زده بود به سرم که یهو رژیم بگیرم و چن تایی کم کنم ولی باز گفتم ولش سلامتی مهمتره
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
منم باید ۱۶ تایی کم کنم .کمخوری رو ترجیح میدم به رژیم های سفت و سخت اگه چند سالی هم طول بکشه ارزش دا ...
من ۳۵کیلو اضافه داشتم
الان ۲۵ تاش رفته ۱۰ تا دیگه کم کنم بشم ۶۰ عالیه
من ۳۵کیلو اضافه داشتم الان ۲۵ تاش رفته ۱۰ تا دیگه کم کنم بشم ۶۰ عالیه
واااای چه عااالی آفرین به اراده ت😍
من همین ۱۶ تا رو نمیتونم کم کنم😅
قبلا ۱۳ تا بود ۳ کیلو هم چاق تر شدم دیگه شد ۱۶
الآن دارم بطور جدی کمخوری میکنم تا بیشتر نشدم😂
واااای چه عااالی آفرین به اراده ت😍 من همین ۱۶ تا رو نمیتونم کم کنم😅 قبلا ۱۳ تا بود ۳ کیلو هم چاق ...
آره کنترل کن از همین الان من هی یکم یکم چاق شدم جلوشو نگرفتم بخودم اومدم دیدم شدم ۹۵ کیلو