2777
2789
طبیعیه یعنی؟ میگن استرس پوست بچه رو تیره میکنه😑 همینجوری ک ژت پدرش سبزه اس. میترسم سیاه پوست بشه😅

نه بابا فقط خطر زایمان زودرس و سقط میبره بالا من که از استرس زیاد به لکه بینی افتادم با شیاف و امپول قطع شد فقط باید برات عادی باشه

من نه

انشالله بارداری راحتی داشته باشی عزیزم

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه بابا فقط خطر زایمان زودرس و سقط میبره بالا من که از استرس زیاد به لکه بینی افتادم با شیاف و امپول ...

اینکه دیگه بدتره🤦🏻‍♀️

جدی! چ بد..

نمیدونم چرا هی فک میکنم بهش ک ی موجودی درونم در حال رشده.. استرسم میگیره. میخوام بخوابم میترسم  رو شکمم بخوابم. میترسم استرسم بگیره بدتر میشم..ب این فک میکنم چطور ب خونواده ام بگم.. جلو بابام آب میشم از خجالت.. بعد اینکه تا ۳_۴ماهگی میخوایم ان شا الله ب کسی نگیم.. میترسم لو برم، از طرفی سخته نگم.. ب زایمان، ب بخیه و درد، ب بچه داری و مسئولیتش ب مادر منت گذارم.. مادری ک گفت بچه ات زشت بشم اصلا نازش نمیکنم، ب مادرم ک مدام ایراد میگیده، دخالت میکنه و غر میزنه فک میکنم استرس میگیرم..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اینکه دیگه بدتره🤦🏻‍♀️ جدی! چ بد.. نمیدونم چرا هی فک میکنم بهش ک ی موجودی درونم در حال رشده.. است ...

الهی من خودم همه اینارو فک میکردم همشم حس میکردم سقط میشه که یهو به لکه افتادم تا دیر نشده تمام فکرای منفی رو بزار کنار هم واسه خودت سمه هم بچه استرس جلو رشد بچه رو میگیره خودتو سعی کن اروم باشی حالا چ با فیلم چ با اهنگ نباید هیجان داشته باشی همش به خودت بگو چرا واسه چیزی که اصلا دست من نیس استرس بگیرم و فکرای مثبت کن و اصلا به مادرتم توجه کن تو و همسرت خوب باشید کافیه،خودتون دارید یه خانواده میشید دیگران هیچ اهمیتی ندارن ،من چون خودم کشیدم اینارو گفتم که تو اشتباه منو نکنی

الهی من خودم همه اینارو فک میکردم همشم حس میکردم سقط میشه که یهو به لکه افتادم تا دیر نشده تمام فکرا ...

بخدا ب خودم میگم.. دست میذارم رو دلم "لا حول ولا قوت الا با الله و صلوات" میخونم. ب خودم میگم نمیترسم. نفس عمیق ۴، ۷، ۸ میکشم اما نمیتونم..

درسته. دلم میخواد دیگه نبینمش. بابت حرفاش عصبانی ام هنوز. متنفر شدم از رفتارش. هنوز لحن حرف زدن و نگاهش جلو چشممه. مادر نیست ک! انگار دشمن منه. حرف همه و همه رو قبول داره جز بچه هاش.هنوز ک هنوزه مقایسه ام میکنه، دخالت میکنه تو زندگیم از اینکه چرا این لباسو میپوشم تا ابنکه چرا شوهرم زیاد پلک میرنه😐😐😐😐😐😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بخدا ب خودم میگم.. دست میذارم رو دلم "لا حول ولا قوت الا با الله و صلوات" میخونم. ب خودم میگم نمیترس ...

ای بابا چه اخلاقی داره اینجوریه سعی کن زیاد نبینیش 

ای بابا چه اخلاقی داره اینجوریه سعی کن زیاد نبینیش 

تازه همش میگه چقد بچه های مردم خوبن😐😐😐

ی عمر دعوا داشتن با بابام. مدام قهر میکرد میرفت خونه مادرش.. یک ماه یا بیشتر.. همش اونجا بود و ما ب حال خودمون رها میکرد. پدرم بد اخلاق و فحاش بود. مریضی اعصاب داشت. مادرمم بی عقل و بی سیاست همهجا جار میزد.  حرمتی برای مانگه نداشت. همه جا سرمون پایین بود. فقط کتک و تحقیر و مقایسههههه ک بدتر هم این مقایسه بود.

بماند... در این صفحه نگنجد..!

انقد چیزای بد دیدم ازشون ک دوست داشتم مادر پدر واقعیم پیدا شن منو با خودشون ببرن. از بی محبتی.. از بی مهری.. چند بارم دست ب خودکشی زدم..

همش ب خودش مینازه ک خیلی خوبه😒 همه از نظرش سطح پایینن و خودشو بالا میدونه😒

تازه همش میگه چقد بچه های مردم خوبن😐😐😐 ی عمر دعوا داشتن با بابام. مدام قهر میکرد میرفت خونه مادر ...

ای خداا چقدر بچه های اینجور پدر مادرا باید پای اینا بسوزن، نمیتونی سعی کنی ازشون دور باشی؟

ای خداا چقدر بچه های اینجور پدر مادرا باید پای اینا بسوزن، نمیتونی سعی کنی ازشون دور باشی؟

اگه مادر پدرم اینطوری نبودن هرگز هرگز هرگز با همچین خونواده ای ک از لحاظ فرهنگی پایینتر از ما هستن ازدواج نمیکردم. خواستگار خوبم داشتم اما بابلم مجبورم کرد اینو قبول کنم. داداشم گاهی میگه حیف تو بود ولی بازم خداروشکر! هر ۳تامون ی جور بدبخت شدیم. کار خداست ک خلافکار و.. نشدیم.

همیشه ول بودیم..

برا همین بچه نمیخواستم.. 😭نمیخواستم بدبخت بشه بگه چرا منو اوردی.. میترسم مث مادرم بشم😣 میترسم نتونم مادر خوبی براش باشم.. همه چی تو این زندگی بهم تحمیل شد.‌. اصلا گیجم

اگه مادر پدرم اینطوری نبودن هرگز هرگز هرگز با همچین خونواده ای ک از لحاظ فرهنگی پایینتر از ما هستن ا ...

نه عزیزم اینجور فکر نکن فکرتو بزار رو افکار خوب اگه مادرت اینجور بوده اون باید درسی بشه برات و تمام تلاشتو کنی که برای بچت بهترین باشی و سختیای که تو کشیدی اون نکشه هر کی به طریقی داره تو این زندگی دست و پا میزنه مهم اینه که ما از این فرصتی که خدا بهمون داده بهترین بهره رو ببریم هنوز دیر نشده از الان شروع کن و فقط به چیزای مثبت فکر کن مطمئن باش به زودی همع چی برات قشنگتر میشه منم برات دعا میکنم حاملگی راحت و خوبی داشته باشی و ارامش مهمون دلت بشه

نه عزیزم اینجور فکر نکن فکرتو بزار رو افکار خوب اگه مادرت اینجور بوده اون باید درسی بشه برات و تمام ...

ممنونم دوست خوبم..🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌷🍀به دعای شما ان شا الله

2790
2778
2791
2779
2792