2777
2789
عنوان

فندقم پیدا شده 😭 فردا دارم میام ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 6454 بازدید | 67 پست
شیراز کشور خارجیه که از اونجا میخوای بیای ایران؟ تو که گفته بودی شیرازی

اسی خیلی پولدارن الان دبی هستن😁😂💔

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار بچه بودم تو بازار گم شدم نزدیک نیم ساعت _۴۵ دقیقه طول کشید تا مامانمو پیدا کنم.

آخرشم تصمیم گرفتم خودم به تنهایی به مسیرم ادامه بدم  

بعدش مامانم اینقدر خوشحال نبود که بچشو پیدا کرده که شما واس عروس هلندیتون خوشحالید،خوش ب حالش    

با افتخار#فمنیست هستم..
من یه بار بچه بودم تو بازار گم شدم نزدیک نیم ساعت _۴۵ دقیقه طول کشید تا مامانمو پیدا کنم. آخرشم تصم ...

شما نمیدونین اینقدررررررررر شیرینه که نگو 

فداش بشم من ❤

من یه بار بچه بودم تو بازار گم شدم نزدیک نیم ساعت _۴۵ دقیقه طول کشید تا مامانمو پیدا کنم. آخرشم تصم ...

😂😂😂

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

منم با این تفاوت که دعوام کردن😂💔

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
شما نمیدونین اینقدررررررررر شیرینه که نگو  فداش بشم من ❤

اسی ناموسا سس ماست 😂

منم بلدم جیک جیک کنم به منم بگو پِستَم😂

اینطوری هم قربون صدقم میری ؟😂😂

با افتخار#فمنیست هستم..
😂😂😂وای من حاضرم جونمم بدن که فندقم چیزیش نشه 

کبابش کن خوشمزه ست😁😂

چی میگی تو😱

😢 شوخی