2777
2789
دکترها اکثر میدن ماینوکسیدل که همیشه باید بزنی ریزش موهات برای چیه 

کرونا گرفتم بعدشم زایمان کردم تنبلی هم داشتم از قبل میریخت الان دیگه کف سرم کامل مشخصه

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۴ ماهه. از ۲ ماه و نیمگی دخترم ریزش شدید گرفتم

عزیزم تو الان هر کاری کنی فایده نداره تا یکسال داری مکمل و دارو هات رو بخور اگه شیرخودت رو میدی این محلول رو نزن ضرر داره برای بچت 

عزیزم تو الان هر کاری کنی فایده نداره تا یکسال داری مکمل و دارو هات رو بخور اگه شیرخودت رو میدی این ...

شایدم به خاطر همین دکتر بهم نداده

همون آمپولی که اسمش شبیه همینه رو با بیوتین هفته ای یکی میزنم. روزی ۴ تا هم قرص آکتی نمیدونم چی چی که برا موعه با ففول و ویتامین دی دارم میخورم.ولی اصلا ریزش موهام تغییری نکرده. خیلی دارم غصه میخورم از همه بدتر پیش شوهرم خیلی خجالت میکشم که دارم کچل میشم.😔  همش میترسم ی وقتی ی مهمونی جایی دعوت بشم.با این موها چجوری روسری مو بردارم از سرم.آبرو برام نمیمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شایدم به خاطر همین دکتر بهم نداده همون آمپولی که اسمش شبیه همینه رو با بیوتین هفته ای یکی میزنم. رو ...

ببین این ریزش با هسچ قرص و دکتری خوب نمیشه تا یکسال بعد که میگن درمیاد موهات برای من هنوز درنیومده من با موزر کچل کردم حنا و تخم مرغ و ارد نخود و ایمارومیزارم که وربیاد تو هم کچل کن و تقویت کن همین که ریزشت رو نبینی چون هورمونیه شیر خودت رو میدی

ببین این ریزش با هسچ قرص و دکتری خوب نمیشه تا یکسال بعد که میگن درمیاد موهات برای من هنوز درنیومده م ...

آره شیر خودمه

موهام خیلی کوتاهه ولی نمیتونم کچل کنم بدم میاد دق میکنم

اگه دارو رو گرفتی و استفاده کردی تو همین تاپیک به منم بگو برم بگیرم.واقعا دیگه درمونده شدم به خاطر موهام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره شیر خودمه موهام خیلی کوتاهه ولی نمیتونم کچل کنم بدم میاد دق میکنم اگه دارو رو گرفتی و استفاده ...

من هم ورمونده شدم خیلی گریه کردم ولی کچل کردم که راحت بشم 

من هم ورمونده شدم خیلی گریه کردم ولی کچل کردم که راحت بشم 

چی بگم والا...منم درموندم از دست موهام...خانواده شوهرمم همشون موهاشون پرپشت و بلنده خیلی پیششون خجالت میکشم. همشم تیکه میندازن به آدم.شعور ندارن بفهمن ریزش مو دست خود آدم نیس

دارو نتیجه داد حتما به منم بگو دعات میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=226244050]چی بگم والا...منم درموندم از دست موهام...خانواده شوهرمم همشون موهاشون پرپشت و بلنده خیلی پیششون خجال ...[/QUOTحتما عزیزم یعنی خودشون بعداز زایمان ریزش مو کداشتن باید شعور داشته باشن که ریزش شیردهی رو همه دارن طبیعیه