2789
عنوان

اومیکرون

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 46 پست
این و امتحان کن منم از نی نی سایت دیدم خیلی ارومم کردالبته دکتر بهم گفت نگران این سرفه ها نباش باید ...

آره به منم گفت یه خرده طول میکشه اما نمیتونم بخوابم انگار دارن خفه ام می کنند

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شنیدم بخور جوش شیرین خوب نیست نمیدونم چقدر درسته

ببین من قبلا کرونا گرفته بودم عالیه الان دادم ریه هام سبک شد

من شوهرم گرفت تریاک کشید 3 روزه بهترشده🤦‍♀️حالا من روز ب روز بدتر بچه هم شیر میدم کاش فقط خودم درگی ...

آره تریاک عالیه

دمنوش بخور لامصب خوب شدنش خیلی طول میکشه منم سرفه خشک دارم خیلی

رفتم دکتر دوتا آمپول قوی میخواست بنویسه گفت زدی تا به حال گفتم نه گفت پس نمیتونم بهت بدم طول میکشه تا خوب شی

رفتم دکتر دوتا آمپول قوی میخواست بنویسه گفت زدی تا به حال گفتم نه گفت پس نمیتونم بهت بدم طول میکشه ت ...

من دوتا آمپول زدم و سرم روم وصل کردن و دارو دادن تا سرفه هام خوب شدن هنوز دارم ولی کمممم

ایرانم❤️

رفتم دکتر دوتا آمپول قوی میخواست بنویسه گفت زدی تا به حال گفتم نه گفت پس نمیتونم بهت بدم طول میکشه ت ...

دعا کنید فردا میرم دکتر سوراخ برنگردم خونه ی دفعه کرونا گرفتم تو ی هفته بهم ۶ تا امپول زدن اون دوتایی که تو سرمم زدنم جدا حساب کنم میشه ۸ تا😂🥲

من دوتا آمپول زدم و سرم روم وصل کردن و دارو دادن تا سرفه هام خوب شدن هنوز دارم ولی کمممم

۴ تا سرم تا به حال وصل کردم ۵ تا آمپول عضلانی هم زدم 

دعا کنید فردا میرم دکتر سوراخ برنگردم خونه ی دفعه کرونا گرفتم تو ی هفته بهم ۶ تا امپول زدن اون دوتای ...

میدونی توی این سه هفته ۴ تا سرم وصل کردم ۵ تا آمپول عضلانی زدم حالا دوتاش مونده امپول های توسرم بماند آخرش هم رگ مو پاره کردن

میدونی توی این سه هفته ۴ تا سرم وصل کردم ۵ تا آمپول عضلانی زدم حالا دوتاش مونده امپول های توسرم بمان ...

واییی اونایی ک میزنن به عضله خیلیی بدههه خیلی درک میکنم منم پاره شدم سرش فردام قراره پاره بشم باز پرستارام که اصن اعصاب ندارن دیگ رگ همرو پاره میکنن عادیه🥲