بارلی725 مدیر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2999 عنوان کی کنکوریه 😕 | مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 28 پست چ رشته ای مد نظر تونه ؟😐 کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊 1400/11/22 | 03:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بارلی725 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2999 چرا😂😂😂 اشپزی بدم میاد 😐درس خوندنو دوس کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊
danial_uq عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 2406 اشپزی بدم میاد 😐 درس خوندنو دوس 😂😂😂من حاضرم جون بدم برا اشپزی😂😂😂😂از درس خوندن خوشم نمیاد ولی به نظرم وقتمو بزارم برا اشپزی و یاد گرفتنش خیلی بهتره دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است
danial_uq عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 2406 اشپزی بدم میاد 😐 درس خوندنو دوس از چیه اشپزی بدت میاد؟خیلی کیف داره که مثل جادوعهبا مواد ساده که فقط یه طعم دارن غذایی درست میکنی که کلی طعم و شکل دره اگر جادو نیست پس چیه دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است
بارلی725 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2999 😂😂😂 من حاضرم جون بدم برا اشپزی😂😂😂😂 از درس خوندن خوشم نمیاد ولی به نظرم وقتمو بزارم برا اشپز ... اوهومـ خوب هرکسی ی علاقه ای داره دیگ کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊
بارلی725 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2999 از چیه اشپزی بدت میاد؟ خیلی کیف داره که مثل جادوعه با مواد ساده که فقط یه طعم دارن غذایی در ... نمیدونم بوخودا خوب چیا بلدی درست کنی همه چی بلدی یعنی 😐😱😰 کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊
danial_uq عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 2406 نمیدونم بوخودا خوب چیا بلدی درست کنی همه چی بلدی یعنی 😐😱😰 همه چی بلدم (کلا از اشپزی وقتی بلد باشی چجور با چاقو و گاز کار کنی همه چیزو بلدی و میشه غذا هارو از رو دستور درست کرد ) دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است
بارلی725 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2999 همه چی بلدم (کلا از اشپزی وقتی بلد باشی چجور با چاقو و گاز کار کنی همه چیزو بلدی و میشه غذا هارو از ... چ خوب اینمـ ی استعداده 😊منم دوست دارم یلد بگیرم ولی خوب یکم استعداد ندارم تو این زمینه کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊
danial_uq عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 2406 چ خوب اینمـ ی استعداده 😊 منم دوست دارم یلد بگیرم ولی خوب یکم استعداد ندارم تو این زمینه باید تمرین کنی اشپزی استعدادی نیست باید به دستش بیاری من از بچگیم با اون نودلا که عکس حیوون روشون بود شروع کردم هی چیز میز توش ریختم و حس اشپز بودن کردم😂 تا الان که دیگه همه غذاهارو اوکیم دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است
بارلی725 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2999 باید تمرین کنی اشپزی استعدادی نیست باید به دستش بیاری من از بچگیم با اون نودلا که عکس ... 😂😂از نودل شروع کنم از نودل متنفرم ولش کن بابا منـ حال اشپزی ندارم تو رستوران بزن من هرروز از تو غذا میگیرم 😪😪 کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊
danial_uq عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 2406 😂😂 از نودل شروع کنم از نودل متنفرم ولش کن بابا منـ حال اشپزی ندارم تو رستوران بزن م ... کیه که از مشتری بدش بیاد😂😂😂اصلا اشپزی یاد نگیر 😂😂😂😂 دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است
danial_uq عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 2406 😂😂 از نودل شروع کنم از نودل متنفرم ولش کن بابا منـ حال اشپزی ندارم تو رستوران بزن م ... من خودمو گفتم😂😂😂😂 تو از هرچی دوس داری شروع کن ولی کلا اشپزی سه چارتا تکنیکه و بقیش پیروی از دستوره اول کار با چاقو رو یاد بگیر بعد مزه سازیو یاد بگیر بعد کار با حرارت و تنظیم کردنش اخرشم که اشپزی کامل شده دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است
بارلی725 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2999 من خودمو گفتم😂😂😂😂 تو از هرچی دوس داری شروع کن ولی کلا اشپزی سه چارتا تکنیکه و بقیش پیروی ... سخته بابا ولش کن 😂😂😂 کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊
بارلی725 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2999 کیه که از مشتری بدش بیاد😂😂😂 اصلا اشپزی یاد نگیر 😂😂😂😂 اره یاد نگیرمـ بهتره از نڟر خودمم کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊
danial_uq عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 2406 سخته بابا ولش کن 😂😂😂 🤣🤣🤣🤣ولی حال میده من خودم وقتی خیلی حرص میخورم میرم یا خونه رو جم میکنم یا اشپزی میکنم و حالم خوب میشهاصلا یه جادوعه دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است