2777
2789
عنوان

در قابلمه 😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اگه یکی مث من باشه بزور خوابش ببره و بعدش اینجور بیدار بشه کشتن نداره

چرا والا خونم حلاله بیاین منو بکشین قانع شدم😂😂😂😂

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

آخ مث من 

منم هر وقت خاستم کسی پا نشه و آروم برم به طور فجیعی همه بیدار شدن  

یه بار طبقه سوم بودم اتاقم اونجاست ساعت سه نیم شب اومدم طبقه دوم دنبال شارژلم‌ از شانس گندم مامانم کنار در خوابیده بوده منم تو اون تاریکی درود که باز کردم محکم‌ خورد به کلش 

دیگه اونم گفت چه مرگته با صدای بلند دیه همه پاشدن

واااای همیشه وقتی میخوای یواش کار کنی بدتر خراب میشه🤣🤣از این تجربه زیاد داشتم

اصلا نابود میشه همه چی یه لحظه تصور کن در قابلمه رو سرامیک آشپزخونه چه سمفونی بود😂😂😂😂😂😂

اللهُ اکبر😅

تو زیاد داد زدی

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
آخ مث من  منم هر وقت خاستم کسی پا نشه و آروم برم به طور فجیعی همه بیدار شدن     یه ...

وای تو دیگه کشته دادی اون وسط🤣🤣🤣🤣من معمولا لگد میزارم رو دست و پا😂😂😂😂🤦🏻‍♀️

زیاد اس الله اکبر فرسادم برا بقیه🤣🤣🤣

🤣 🤣 🤣 

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖