2777
2789
امروز بردنش پیش دکتر ، کلی مریض بود  نصف شون هم بچه  حتی بچه زیر ۱ سال هم بینشون بود

همین فکربچه ها ادمو زجر میده......گفتن واکسن برای بچه ها امادس....اینقدر هول و ولا افتاده به‌جونم.....

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
الان مدیر پسرم اطلاعیه داد هفته بعدیم تعطیله البته ما گلستانیم و قرررمززز دوست خودمم تومرکز بهداشت ...

ما هم قرمزیم دوهفته قرمز شده ولی گفتن از شنبه مدارس بازه من میخوام زنگ معلمش بزنم که بچم رو نمیفرستم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همسرتون نرفته سرکار؟ باخودش ویروس بیاره؟

چرا همسرم میره سر کار ، اتاقش تکی خودشه ، ارباب رجوع بیرون به ندرت داره یا همکاری برای کار بیاد 

مدام ماسک داره و رعایت میکنه 

دکتر امروز میگفت اونقدر زیاد شده که انگار ویروسش تو هوا هست و بعضی بدنها آلوده میکنه 

حالا اونا بگن  مگه خودت عقل نداری جونتو بدی دست چند تا مسول خنگول

مگه دست خودمونه

ما الان شنبه امتحان داشتیم معلممون داشت خودشو میکشت که ما بریم مدرسه امتحان بدیم با اینکه مدیر گفته مجازیه و تعطیله

اگه نریم همچین وقتایی نمراتمون میاد پایین بدبخت میشیم

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

ما هم قرمزیم دوهفته قرمز شده ولی گفتن از شنبه مدارس بازه من میخوام زنگ معلمش بزنم که بچم رو نمیفرستم

مال ما ستاد کرونا تعطیل کرده کل مدارسو

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
چرا همسرم میره سر کار ، اتاقش تکی خودشه ، ارباب رجوع بیرون به ندرت داره یا همکاری برای کار بیاد  ...

اره دیگه...همسرتون اورده خونه....ماهم همش خونه ایم...ولی همسرم میره سرکار...یا خرید....ویروس منتقل کرد البته خداروشکرخفیف بود راحت گذروندیم....ا میکرون شوخی بردار نیست

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
والا بعضی مادرا هم از خداشونه الان که معلم پیام داده مدرسه بازه از شنبه هیچکس اعتراض نکرد واز ترکیب ...

وای راست میگی....بعضیا عین خیالشون نیست.....مدیر التماس میکرد میگفت وضعیت قرمزه....مامانا قبول نمیکردن....😳

والا بعضی مادرا هم از خداشونه الان که معلم پیام داده مدرسه بازه از شنبه هیچکس اعتراض نکرد واز ترکیب ...

منم اطلاعیه تعطیلی رو فرستادم تو گروه روستامون بعد مادره ایموجی🤕میفرسته

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

راست میگی والا 

هفته قبل که نوبت حضوری پسرم بود و روز قبل داشت معلم میگفت که اگه علائم دارید نیاین ، درس نمیدم ، حل تمرین هم اگه داشته باشیم میزارم تو کلاس آنلاین 

مدیرشون پیام داد تو این شرایط فعلا حضور و غیاب نداریم و اختیار دست خودتون

بودن دانش آموزانی که می گفتن ما میایم 

درحالی که دو روز قبلش مدرسه با اختیار خودش تعطیل کرد چون آمار مبتلا تو مدرسه بالا رفته بود

پسر خواهر شوهر من کلاس هفتمی . چند روزه یکی از همکلاسیهاش به خاطر ٱمیکرون بیمارستان بستریه، دیروز خواهر شوهرم گفته بردنش آی سی یو و مادرش التماس دعا داشته توی گروه مدرسه. با این حال مدارس بازن...

این نیز بگذرد .... 

همین فکربچه ها ادمو زجر میده......گفتن واکسن برای بچه ها امادس....اینقدر هول و ولا افتاده به‌جونم... ...

کاش مردم یکم بشینن تو خونه همه جا شلوغ کاش فکر بچه های بیگناه باشن مشهد اوضاع بیمارستان بچه ها داغونه

اره دیگه...همسرتون اورده خونه....ماهم همش خونه ایم...ولی همسرم میره سرکار...یا خرید....ویروس منتقل ک ...

خدا کنه واسه پسرم هم صد درصد نشه ، اگه هم شد راحت بگذرونه 

خودم نگیرم حداقل بتونم سرویس بدم بهشون 

الان بیشتر از ۱ ماهه دارم واسه سینوزیت دارو می خورم پوکیدم

خدا کنه واسه پسرم هم صد درصد نشه ، اگه هم شد راحت بگذرونه  خودم نگیرم حداقل بتونم سرویس بدم به ...

انشالله راحت میگذرونه....منم با اینکه ماسک‌نزدم‌تو‌خونه ولی ازشون نگرفتم....