2777
2789
عنوان

تنهای تنها

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 19 پست
منم با اینکه مَرد هستم بار ها از این فکرا میاد تو سرم اما به بچتون فکر کنید منم بخاطر بچه ها میخوا ...

شرایط نفس کشیدن هم ندارم...

اجازه هیچ کاری بهم نمیده

درسم عالی بود دانشکده دولتی تو شهر خودمون رسته داروسازی آوردم نزاشت برم.... نمیدونم واسه چی باید غصه بخورم. از هر طرف میرم یه جور دیگه اذیتم‌میکنه... کاشکی شما با خانومت مهربون باشی... خانوما هیچی نمبخوان جز یه ذره محبت و احترام 

اینکه خودتو جلو بعضی آدما بزنی به نفهمی خودش کلی فهمه:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماهایی که تو سن کم ازدواج کردیم و هیچ هنری نداریم و هیچ تحصیلاتی محکوم به سکوتیم چون پشتوانه ای یا خ ...

خیاطی بلدم. دانشگاهم قبول شدم اما اجازشو ندارم...آمپول زدنم بلدم... ولی نمیزاره

شرایط نفس کشیدن هم ندارم... اجازه هیچ کاری بهم نمیده درسم عالی بود دانشکده دولتی تو شهر خودمون رست ...

قبل ازدواج درمورد شاغل شدن و دانشگاه صحبت نکرده بودین؟؟

درمورد خانم ها میگین درسته. خانم ها از همه بیشتر به محبت و توجه نیاز دارن

اما همه مثل هم نمیشن

منو این خانم نتونستیم بسازیم و چند روز پیش کار طلاق تموم شد. هر دو هم راضی هسیم

قبل ازدواج درمورد شاغل شدن و دانشگاه صحبت نکرده بودین؟؟ درمورد خانم ها میگین درسته. خانم ها از همه ...

نمیدونم باید بگم‌متاسفم یا اینکه تبریک بگم‌بهتون. بهرحال امیدوام بعد از این جوری زندگی کنید که امید با آینده داشته باشید و خوشحال باشید...

صحبت کرده بودم در مورد همه چیز اما اصولا( ناراحت نشید یه وقت کلی میگم) مردا خرشون که از پل گذشت دیگه تمومه... زیر همه چی زد. و الانم بعد از چند سال و با یه بچه دو ساله دستم به هیچجا لند نیست... هر کاری ک بگید کردم با محبت با خوشی و با دعوا و جنگ این مرد من ذاتا آدم لجباز و بدبین و همینطور خودخواهیه امان از روزی که ببینه یه چیزی باب میلش نیست...هرجوری که فکر کنید باهاش ساختم و از همه چیزم کوتاه اومدم اما نمیشه واقعا اذیتم