2777
2789
عنوان

لطفا کنکوریهای مهربون بیان راهنمایی کنن ممنونم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 31 پست
من نمیدونم از کجا مشاور عالی پیدا کنم ک تا کنکور بهم برنامه دقیق بده و پولم هدر نره

گروه های مشاوره  زیادی هست .. میتونی توی سایت قلمچی کامنت بزاری ببینی بقیه کی رو پیشنهاد میکنند.. من سراغ ندارم  

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان استرس داره نتونه برسه واسه اختصاصی ها

خب چه قدذ خونده ازشون

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  
رشته اش تجربی هدفش دندون هست

خب با این هدف و رشته نه واقعا جای حذف کردن نداره

مثلا نهایتا ریاضی الگو دنباله و هندسه 

فیزیک جریان یا دما گرما 

شیمی و زیست قابل حذف کردن نیستن چون ترکیبی میاد 

عمومی ها اگه ضعف خاصی داره که بیشتر مواقع اشتباه حل میکنی اونارو حذف کنه؛مثلا تحلیل صرفی یا متن عربی 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
مشاور داره ولی خیلی کمکی نکرد الان میترسه وقت کم بیاره نمیدونه چه مباحثی رو حذف کنه مشکلش اختصاصی ها ...

در ادبیات، قرابت معنایی 9 تا سوال داره خیلی مهمه اینا رو حتما بخونه. املا و لغت هم ک 6 تا سوال داره خیلی آسونه بهتره بخونه که اینجوری انگار 60 درصد و زده. برای اطمینان بیشتر باز میتونه ارایه ها رم بخونه چون ازش 4 تا سوال میاد. این از ادبیات. 

تو درس عربی از ترجمه خیلی سوال میاد و نمیشه حذفش کرد چون برای زدن همه سوالا باید قواعد و لغات اینا و بلد باشه  . 

درس دینی و کامل بخونه. درس دینی تنها مبحثی هست که فقط از کتاب براش سوال میدن. یعنی تمام سوالات کنکور از خود کتابه. بیشتر به آیه ها گیر میدن. دینی درس اسونیه کامل بخونه. 

در زبان واژگان خیلی خیلی مهمه. و همچنین دو تا گرامر معلوم مجهول و اون‌یکی یادم نیست. 

(این از عمومی ها. تخصصی هارو هم الان میگم. البته خودش هم میتونه تو گوگل دربارش برای اطمینان بیشتر سرچ کنه) 

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔
در ادبیات، قرابت معنایی 9 تا سوال داره خیلی مهمه اینا رو حتما بخونه. املا و لغت هم ک 6 تا سوال داره ...

خب آخه قرابت خیلی سنگین تستاش نمیشه حساب باز کرد روی اینکه همه رو بزنی  از طرفی دستور فارسی اسون تره به نسبت بقیه مباحث،حیفه حذف کردنش 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
خب آخه قرابت خیلی سنگین تستاش نمیشه حساب باز کرد روی اینکه همه رو بزنی  از طرفی دستور فارسی اسو ...

زبان فارسی رو حذف نمیکنه کلا عمومی رو میتونه فقط سال ۱۲ ام مونده مشکل اختصاصی هاس میگه میترسم وقت کم بیارم میشه حذف  کرد 

💝 ای تو تنها خوب دنیا  💝

درس ریاصی به نظر من حذف نکنه. ولی باز من مهمترین مباحث و میگم. مهمترین ریاضی معادله نامعادله. تعیین علامت و سهمی و تابع حدو پیوستگی مثلثات و مشتق و کاربرد مشتق خیلی مهم هستن. (آمار هم خیلی آسونه خواست میتونه بخونه) 

در شیمی دهم باید کامل بخونه. در یازدهم فصل سه یازدهم مهمه.دولزدهم هم فصل 3 و 4 و بخونه. (دوازدهم فصل اول و دوم خیلی طولانی و نکات زیادی داره تو این نفت کم پیشنهاد نمیکنم ولی باز اگه مسلطه چه بهتر ک بخونه) 

در فیزیک هم دهم کامل بخونه. یازدهم یا جریان یا الکتریسیته ساکن و بخونه ولی حتمااا مغناطیسی و القا رو بخونه. در دوازدهم با حرکت شناسی یا نوسان موج یا دینامیک و بخونه. ولی فیزیک اتمی و کامل بخونه

زیست نباید اصلا حذف شه. چون کاملا ترکیبیه. از زیست یازدهم ذاتا مقداری از زیست در کنکور حذف شده

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔
خب آخه قرابت خیلی سنگین تستاش نمیشه حساب باز کرد روی اینکه همه رو بزنی  از طرفی دستور فارسی اسو ...

آره. من خودم که درس ادبیات و عربی و زیست و دینی رو هیچی ازش حذف نمیکنم. ولی اگه دیگ خیلی خواست حذف کنه پر تکرار ترینشون و گفتم حذف نکنه

زبان فارسی رو حذف نمیکنه کلا عمومی رو میتونه فقط سال ۱۲ ام مونده مشکل اختصاصی هاس میگه میترسم وقت کم ...

خب الان خودش میدونه نقاط ضعفش کجاست؟

گفتم توی پست بالاتر مثلا واسه ریاضی تجربی ها تقریبا همشون هندسه رو حذف میکنن؛الگو دنباله ارزش خاصی نداره خوندنش فقط یک سوال میاد ؛یا که لگاریتم و تابع رو حذف کنه

زیست و شیمی به هیچ وجه قابل حذف شدن نیستن ترکیبین 

فیزیک در حد یکی دو فصل اگه واسش سنگینه حذف کنه