2777
2789
عنوان

مانتو عید

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگ و مناسب هستن آدرسش چیه منم برم نگاه کنم 

واقعیتش  فروش گاه آنلاین نیست تو گوگل سرچ کن مانتو تنسل اسپرت

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
من از این مدل خوشم اومد

جیگر جان به شما لاغر ها همه چی میاد 😍😍😍😍❤️ما تپلا چند تیکه بپوشیم میشیم عین این بادکنک های دم رستوران 😂😂💔

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
جیگر جان به شما لاغر ها همه چی میاد 😍😍😍😍❤️ما تپلا چند تیکه بپوشیم میشیم عین این بادکنک های دم رس ...

حقققق 

منم امسال لاغر کردم باخیال راحت عروسکی خریدم  

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
 حقققق  منم امسال لاغر کردم باخیال راحت عروسکی خریدم    

به سلامتی من نه تازه چند ماهه رفتم دکتر تغذیه  ایشالا عید سال دیگه می‌ریزم تو بازار😂😂😂😂

به سلامتی من نه تازه چند ماهه رفتم دکتر تغذیه  ایشالا عید سال دیگه می‌ریزم تو بازار😂😂😂😂

انشاالله 

من رژیم کتوژنیک گرفتم از آبان تاحالا از ۲۵کیلو کم کردم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
 انشاالله  من رژیم کتوژنیک گرفتم از آبان تاحالا از ۲۵کیلو کم کردم

هزار ماشاالله من نه رژیمم همه چیز داره و روزی ۴۵ تا یک ساعت پیاده روی تند

جیگر جان به شما لاغر ها همه چی میاد 😍😍😍😍❤️ما تپلا چند تیکه بپوشیم میشیم عین این بادکنک های دم رس ...

عزیزممم😳😂کی گفته من لاغرم😂🥀منم تپلم اتفاقا

چند کیلویی

اسمم رز♡ همدم~مرهم زخمم~بمون توی قلبم❤️
عزیزممم😳😂کی گفته من لاغرم😂🥀منم تپلم اتفاقا چند کیلویی

من نزدیک ۷۵/۸۰ ولی هرکس میبینم میگه ۶۸ کیلویی 😐😐😐😐

هزار ماشاالله من نه رژیمم همه چیز داره و روزی ۴۵ تا یک ساعت پیاده روی تند

خیلی خوبه منم خیلی رژیم این ندلی گرفتم ماهی ۳  ۴ کیلوم کم میکردم ولی من اونقد صبرو تحمل ندارم ک بخام طولانی رژیم بگیرم  

الان سایز ۴۲ شدم تا عید ۴۰ میشم

بعدشم باید برم باشگاه بدنسازی کار کنم تا انشاالله یک سایز دیگه کم کنم مانکن بشم  

سایز چندی؟

وزن اصلا مهم نیست مهم اینه تناسب اندام داشته باشی