جیگر جان به شما لاغر ها همه چی میاد 😍😍😍😍❤️ما تپلا چند تیکه بپوشیم میشیم عین این بادکنک های دم رس ...
حقققق
منم امسال لاغر کردم باخیال راحت عروسکی خریدم
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
به سلامتی من نه تازه چند ماهه رفتم دکتر تغذیه ایشالا عید سال دیگه میریزم تو بازار😂😂😂😂
انشاالله
من رژیم کتوژنیک گرفتم از آبان تاحالا از ۲۵کیلو کم کردم
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
هزار ماشاالله من نه رژیمم همه چیز داره و روزی ۴۵ تا یک ساعت پیاده روی تند
خیلی خوبه منم خیلی رژیم این ندلی گرفتم ماهی ۳ ۴ کیلوم کم میکردم ولی من اونقد صبرو تحمل ندارم ک بخام طولانی رژیم بگیرم
الان سایز ۴۲ شدم تا عید ۴۰ میشم
بعدشم باید برم باشگاه بدنسازی کار کنم تا انشاالله یک سایز دیگه کم کنم مانکن بشم
من نزدیک ۷۵/۸۰ ولی هرکس میبینم میگه ۶۸ کیلویی 😐😐😐😐
سایز چندی؟
من نزدیک ۷۵/۸۰ ولی هرکس میبینم میگه ۶۸ کیلویی 😐😐😐😐
وزن اصلا مهم نیست مهم اینه تناسب اندام داشته باشی