2777
2789
عنوان

واقعا چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 31 پست

یکی از اقوام دو ماه قبل عروسیش همسرش فوت میکنه . همسرش هم نام همسر منه . هی میگفت فلانی مثل همسرت خیلی آروم و خوب بود من هی ناراحت میشد دلمم براش میسوخت . از اون موقعه رفته تو مخم اگه همسرم بمیره چکار کنم 🤐

گاهی تصور میکنم چقد براش گریه میکنم و... 

بعد میگم وای ولش کن نباید بهش فکر کنم . استوری های واتساپ فامیلمون رو بی صدا کردم خداروشکر اینستاشم ندارم . هی عکس همسرش رو میزاره با جملات ناراحت کننده . 

نمیدونم دیگه چطور این فکر رو از سرم بیرون کنم 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
تو خیلی خوبی من اونقدر روانی ام مرگ خانواده ام و گاها خودمو تصور میکنم میشینم عر میزنم خدایا منو بدو ...

نه بابا روانی کجا بود 😐 فقط احساسی هستی

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی از اقوام دو ماه قبل عروسیش همسرش فوت میکنه . همسرش هم نام همسر منه . هی میگفت فلانی مثل همسرت خی ...

سعی کن قران بخونی اون فکرکه میادذهنت اهنگ گوش بدی چون واقعا چیزای منفی زودجذب میشن دورباشه

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
یکی از اقوام دو ماه قبل عروسیش همسرش فوت میکنه . همسرش هم نام همسر منه . هی میگفت فلانی مثل همسرت خی ...

خیلی‌ بده کسی که مرد رو با کسی که زنده هست مثال بزنی 

حالا هم ایشالا خودت و همسرت به پای هم چروک شید 😂🥺😍

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
احساساتی بودن در کل بد نیست ولی باید بتونی روی احساساتت کنترل داشته باشی به مرور یاد میگیری عزیزم

ممنونم ❤️😍

منم ترس از دست دادن همسرم و زیادد دارم... تا یه حدی میتونیم مراقب باشیم ولی واقعیت اینه هیچ تضمینی وجود نداره کی زودتر میره و اصلا زمانش کی هست .... هیچ گارانتی ای نیست کی بره و کی بمونه ..... پس وقتی با همیم قدر همو بدونیم 😊

منم همین موقعیته  منتها این سناریو رو برای مرگ خودم میسازم   که بقیه دارن گریه میک ...

آره من اول خوب سناریو مرگ خودم رو می‌سازم با یه بسم الله شروع و با یه دور از جونم تمومش میکنم

من شبا موزیک ک گوش میدم تصور تشیع جنازشون رو میکنم بعد میشینم گریع میکنم 

😂😂😂😂 بعد من خودم رو که دارم گریه میکنم تصور می‌کنم

من شبا موزیک ک گوش میدم تصور تشیع جنازشون رو میکنم بعد میشینم گریع میکنم 

خخخ منم شبا فکر میکنم عین همیم

بعضیا اینقد شر و ور میگن که ارزش باز کردن حتی اعلانات منسوب به خودشون رو ندارن"جهت اطلاع" پس اگر دیدی دیگه جوابتو ندادم بدون اعلانت نخونده حذف شده چون ارزشی نداشتی😉/اگر هم که بیشعوری و فهم نداری که اصلا ریپ نزن مثل کاربر eliksan./تجربه ت نی نی سایت ثابت کرد جواب احمق ها رو نباید بدی چون اونا از احمقی دست بر نمیدارن😎😉

یه زمانی منم مرگ همسرم برام زجر آور بود یه بار از هوش رفته بود برده بودنش بیمارستان وای عجب حال وحشتناکی پیدا کرده بودم الان بهم زنگ بزنن شوهرت مرده میگم خدا رحمت کنه 

یه زمانی منم مرگ همسرم برام زجر آور بود یه بار از هوش رفته بود برده بودنش بیمارستان وای عجب حال وحشت ...

ان شالله کنار هم ب قول دوستمون چروک بشید . 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘