سلام به دوستای خوبم تو تاپیک قبلیم یه نظر سنجی گذاشتم که اگه جنسیتتون دست خودتوئن بود دوس دشاتین تغییرش بدین و با کمال تعجب دیدم 51 درصد دوس داشتن اینکارو بکنن و از اونجایی که اکثر کاربرای این پیج خانم هستن واسم سوال پیش اومد که یعنی زن بودن چه بدی و سختیایی داره که دنبال اینکار هستن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من اینو باور ندارم که سختی های دختر بیشتر از یک پسر هست
هر دو جنس،افرادی که بدون بهونه و با هدف زندگی میکنن سختی میکشن
سختی هایی که درک شدنی نیست
پس این مقایسه کلا اشتباهه
نه ما جای پسرا بودیم که بدونیم چه جوری زندگی میکنن
نه اونا جای ما
لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨
مهدیه جون باور کن قصد بدی ندارم اما میخوام بگم که من خودم دوس دارم پسر باشم بعد تو دختر میخوای باشی؟
در کل هر کی دوس داره مختاره اونطور باشه
❤
بعضیا اینقد شر و ور میگن که ارزش باز کردن حتی اعلانات منسوب به خودشون رو ندارن"جهت اطلاع" پس اگر دیدی دیگه جوابتو ندادم بدون اعلانت نخونده حذف شده چون ارزشی نداشتی😉/اگر هم که بیشعوری و فهم نداری که اصلا ریپ نزن مثل کاربر eliksan./تجربه ت نی نی سایت ثابت کرد جواب احمق ها رو نباید بدی چون اونا از احمقی دست بر نمیدارن😎😉
دختر بودن اگه پول دستت باشه که خرج کنی و خانواده ات بهت آزادی بدن خیلی چیز قشنگ و باحالیه!! یه دنیا پر از لباس های رنگی و شاد لاک و گلسر و گردنبند و انگشتر و ....
نه خب من الان چون دخترم دتنشگاه شهر دور قبول بشم نمیتونم برم در حالی که اگه پسر بودم به راحتی میتونس ...
افرین
دقیقا پسر عموم خارجه اما من بخوام برم عیبه و اینا
تازه حرصم میگیره که من کار بدی نمیکنم اما مطمئنا حرف هس پشتش
بعضیا اینقد شر و ور میگن که ارزش باز کردن حتی اعلانات منسوب به خودشون رو ندارن"جهت اطلاع" پس اگر دیدی دیگه جوابتو ندادم بدون اعلانت نخونده حذف شده چون ارزشی نداشتی😉/اگر هم که بیشعوری و فهم نداری که اصلا ریپ نزن مثل کاربر eliksan./تجربه ت نی نی سایت ثابت کرد جواب احمق ها رو نباید بدی چون اونا از احمقی دست بر نمیدارن😎😉