2789

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐خوب دیگه خبری نیس

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

علائم چیه ایشالله خوب میشی 

تویماهو نیم گذشته دفه سومه🤧🤧گلودرد سرفه سردرد تبولرز تنگی نفس..هزار کوفتو زهرمار دیگه

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
خوشبحالت منم دوست دارم برم مسافرت کجاها رفتین 

هیچ جا چند جا کار داشتیم رفتم اونارو انجام دادم من از بیرون رفتن از خونه متنفرم برعکس مادرم از خیابون هم لذت میبره قبلا هم خونمون شیراز بود بنظرت آیا دیدن داره؟☹رفتم ران مرغ هم خریدم کیلویی ۲۴ بود با یه کم میوه شهر خودمون کیلو۳۶ 

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
هیچ جا چند جا کار داشتیم رفتم اونارو انجام دادم من از بیرون رفتن از خونه متنفرم برعکس مادرم از خیابو ...

من برای مشاوره یه بار اومدم شیراز ولی درست نگشتم. 

دوست دارم برم🙂