2777
2789
عنوان

واژینیسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو هفته طول کشید تا کامل شد انگار رگای سرم میخواست بترکه از درد..راهیه که باید بری فقط سعی کن قوی ...

عزیزم نمیدونم سوالم درست هست یا نه. اگر خواستی جوابی نده. شما توی این دو هفته چند بار تلاش کردید برا انجامش؟ فاصله زمانی‌های نزدیک؟ اخه من و همسرم دوتا شهر جداییم و مدام پیش هم نیستیم ☹️

فکرش ازخودش سختتره🤫🤭

دعا کن برام. از نظر روحی بهم ریختم. همین الان علت شب بیداریم همینه. با اینکه همسرم فشاری روم نذاشته منتها بالاخره انگار برام یکار ناتمومه. قشنگ بار یه کار نصفه و نیمه رو دوشمه 

دعا کن برام. از نظر روحی بهم ریختم. همین الان علت شب بیداریم همینه. با اینکه همسرم فشاری روم نذاشته ...

من یکسال تمام شب بیداری داشتم درکت میکنم افسردگی هم گرفته بودم ولی واقعا راحته

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
من اینجا نمیتونم راهنمایی کنم درست نیست ولی واقعا سخت نیست

عزیزم اگر مطلبی هست که بتونه بمن کمک کنه میخاید شخصی بگید. فقط من نمیدونم چطوری میشه توی شخصی صحبت کرد اشنا نیستم به این سایت زیاد 

عزیزم اگر مطلبی هست که بتونه بمن کمک کنه میخاید شخصی بگید. فقط من نمیدونم چطوری میشه توی شخصی صحبت ک ...

من گوشیم داره خاموش میشه😁😁😁

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
عزیزم نمیدونم سوالم درست هست یا نه. اگر خواستی جوابی نده. شما توی این دو هفته چند بار تلاش کردید برا ...

آره چون من عروسی کرده بودم و کاری کع باید انجام میشد ..اهمسرم از درد کشیدن من ناراحت میشد لذت نمی‌برد و می‌خواست پس بکشه ..ولی من تمیزاشنم و عردفه 

خدایا دوستت دارم