2777
2789

شبا خواب نداره

روزا غر میزنه همش،ترم اول خیلی اذیت شد هفتمه برا ترم دوم از الان استرس داره خدا بگم چکارشون کنه اومدن امتحانارو حضوری کردن

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
چندمه؟

هفتم 

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احتمالا امتحانارو خراب کرده استرس کارنامه داره نمیتونه به شما بگه میگه امتحان ترم

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉
امتحانا آنلاین باشن که تقلب کنه راحت؟😂

حداقل اموزش حضوری باشه

احتمالا امتحانارو خراب کرده استرس کارنامه داره نمیتونه به شما بگه میگه امتحان ترم

نه امروز کارنامش گرفتم ۱۹/۶۴

حق داره استرس داشته باشه.ولی با استرس چیزی درست نمیشه و خودش اذیت میشه.بهش بگو این نمرات اصلا مهم نی ...

مگه میفهمه؟

نه امروز کارنامش گرفتم ۱۹/۶۴

خب پس بخش اعتماد به نفس بده بگو خیلی هم خوبه

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉