2777
2789
عنوان

دختر ۱۴ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 38 پست
وااا خب درس نخونه مگه هر کس درس نخونه باید سریع شوهر کنه؟؟؟؟ بچه ۱۴ ساله از هول بازی درس نمیخونه ب ...

خب نمیخونه کتکش زدن نخونده چیکار کنن هیچ مشکلی هم نداره خودم باهاش کلی حرف زدم ولی انگار گوشش شنوا نیست میگه درس بخونم چی شه میگه به من چه خورشید از کوم طرف در میاد اینو به مثال درسشون گفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه شوهر دادنش درست نیست، شاید به حرفه ای دیگه ای علاقه داره یا استعداد داره

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

خب نمیخونه کتکش زدن نخونده چیکار کنن هیچ مشکلی هم نداره خودم باهاش کلی حرف زدم ولی انگار گوش ...

اواااا خب نخونه

واس چی شوهر کنه اخه؟؟؟

مگه ادم باید تو زندگی یا درس بخونه یا شوهر کنه؟؟؟

مثلا اگه بچه ده ساله درس نخونه باید شوهرش بدن؟؟؟

ببین داریم میگیم بچچچچهههه خب بچه که ازدواج نمیکنه

بزارنش کلاس یا حرفه ای که دوست داره مثلا ارایشگری عکاسی یا موسیقی و....

مگه تو دنیا فقط همین دوتا راه وجود داره؟😑 یا درس یا شوهر😐

پس چیکار کنیم اونا میگن راه دیگه نیست یا شوهر یا درس الان مثلا این دوتا رو خط بزنن باید چیکار کنن بشینه تو خونه بخوره بخواب زندگیش نابود میشه

اواااا خب نخونه واس چی شوهر کنه اخه؟؟؟ مگه ادم باید تو زندگی یا درس بخونه یا شوهر کنه؟؟؟ مثلا اگه ...

آرایشگری اره یلی ووست داره ولی خوب میگن وقتی سواد نداره به چه دردش میخوره وقتی حتی نمیتون مارک رو بخونه

یعنی دو تا انتخاب واسه دخترا وجود داره یا درس یا شوهر؟😐خب میتونه بره زبان یاد بگیره میتونه هنر یاد بگیره مربی بشه موزیسین‌ بشه

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
پس چیکار کنیم اونا میگن راه دیگه نیست یا شوهر یا درس الان مثلا این دوتا رو خط بزنن باید چیکار کنن بش ...

بهش بگین به چی علاقه داری

بعدم بفرستینش دنبال علاقش 

نمیشه که به بخور و بخواب علاقه داشته باشه حتما اونم تو زندگیش یه سری کارا رو دوست داره

کاربری دوم...
آرایشگری اره یلی ووست داره ولی خوب میگن وقتی سواد نداره به چه دردش میخوره وقتی حتی نمیتون مارک رو بخ ...

چه ربطی داره اخه؟؟؟

چرا نتونه مارک بخونه؟؟؟

بزارنش چیزی که دوست داره بخونه بشین نگاه کن ببین به چه جون کندنی همه مارکا رو مثل بلبل برات میخونه

قرار نیست که همه درس بخونن

استعداشو کشف کنید بره دنبال اون

خواهشا دختری که خودش نمیتونه انتخاب کنه خوب و بد و تشخیص بده شوهر ندین که مونا حیدری های دنیا بیشتر نشه

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

ن تو این سن شوهر  😐😐 من تازه ۱۶ سالم بود ازدواج کردم پشیمونم  والا تو ابن سن نمیشه واقعا زندگی کرد من از ۱۶ سالگی تا الان خونه مامانم اینا هستم واقعا نمیتونم 

عنصر اصلی احترام دو طرفه بودنشه وگرنه سن ملاک نیست