2777
2789
عنوان

راهنمایی در مورد خرید تخت نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3358 بازدید | 16 پست

عزیزم اگه بخوام یه راهنمایی در مورد تخت نوزادبهت بکنم باید بگم که میتونی از تخت کنار مادر   استفاده کنی که میچسبه به تخت و میتونی تا 18 ماهگی استفاده کنی یا گهواره نوزاد بخری که فکز میکنم یه شش ماهی میشه ازش استفاده کرد. خوبی گهواره هم اینه که با تکون دادنش میتونی بچه رو آروم کنی. تخت دومنظوره به نظرم از لحاظ اقتصادی خیلی به صرفه است. این تخت ها معروف به تخت های نوزاد نوجوان هستند چون هم میتونی تو دوران نوزادی ازش استفاده کنی و اینکه گارد داره و محافظ خوبی برای بچه است هم اینکه بزرگتر شد میتونی به تخت نوجوان تبدیلش کنی تازه مدلهای مختلفی هم دارن مخصوصا تخت های دومنظوره کودک و نوجوان که  مدل کاناپه ای هستند با بزرگتر شدن بچه میتونی گاردش رو برداری و به عنوان مبلمان اتاق هم استفاده کنی. یا اینکه نه کلا سرویس خواب نوجوان رو بخری و نوزاد کنارت بخوابه بعد که بزرگتر شد میتونی تخت نوجوان رو استفاده کنی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان