2777
2789
برو روانشناس  ولی روانپزشک نرو قرص بهت میدن... ک اصلا خوب نیست

من از اون دخترام که با بیست و چند سال سن تا سر خیابون هم نرفتم و نمی‌رم، چون پشت کنکورم.

به مامانم هم که می‌گم می‌گه ساعت خواب رو درست کن همه‌چی درست می‌شه! منظورش کنکوره...

نمی‌تونم بهش بگم دارم تظاهر به خوندن می‌کنم. نمی‌تونم بهش بگم برای همینه که نمی‌تونم بخونم.

کلا جای بدی گیر کردم. این‌جام کسی نیست بتونه کمک کنه فکر کنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از اون دخترام که با بیست و چند سال سن تا سر خیابون هم نرفتم و نمی‌رم، چون پشت کنکورم. به مامانم ...

افسردگی نمیزاره درس بخونی!!!! 

آنلاین مشاوره بگیر

ولی خودتو درمان کن

چون ممکنه چند سال پشت کنکور بمونی

نه بابا روانپزشک نمیرم چون نمیخوام ی دونه قرصم بخورم پدر و مادرم که نمیبرن روانشناس  گفتم خو ...

قرص برا کسیه که خیلی اوضاعش بده نه شما که خودت تشخیص دادی دنبال درمانی تلفنی مرکز مشاوره رایگان زیاده اول ریشه ناراحتی،پیدا کن زیاد نخواب اصلا بیکار نمون انرڗی تخلیه کن بعد برو تو تخت کارای که بهش علاقه داری انجام بده از ادمایی که ناراحت فاز منفی دارن دور شو خودم اینکارو کردم بهتر شدم

نه بابا روانپزشک نمیرم چون نمیخوام ی دونه قرصم بخورم پدر و مادرم که نمیبرن روانشناس  گفتم خو ...

روانپزشک و روانشناس بخدا هیچ کاری نمیکنن من رفتم فقط قرص میدن آدم همش خوابه....من خودم خودمو درست کردم میرفتم خرید بیشتر با خانواده وقت میگذروندم و با آدم قابل اعتماد درد و دل میکردم

فرض کن پات شکسته میمونی خونه منتظر که خودش جوش بخوره خوب بشه یا میری دکتر؟

الان روحت آسیب دیده و قطعا لازمه از یک متخصص کمک بگیری

شما نمیتونی خودت تشخیص بدی که افسردگی داری چون برای افسردگی خیلی فاکتورهای مهمی مد نظره و خب افسردگی طیف های مختلف داره و برای هر افسردگی ای دارو تجویز نمیکنن

شما باید ابتدا برین پیش روانشناس و اگه اون تشخیص داد لازمه مراجعه کنید به روانپزشک حتما این کارو انجام بدید

هیچکس خود بخود خوب نمیشه

این قرصا و داروهاام اگه تو دز مصرفی ای ک براتون تعیین میشه مصرف بشه خیلی کمک کنندست و آسیبی نمیرسونه و بعد یک مدت قطعشون میکنن و مصرفش دائمی نیست پس نگران نباشید و هرچی زودتر از یکی ک متخصصه کمک بگیرید هرچقدر دیر تر مراجعه کنید شرایطتون سخت تر میشه شاید با چند تا تکنیکی ک من یا یکی دیگه بهتون بگیم و دوتا کتاب روانشناسی زرد حالتون بهتر بشه اما این حال خوب موقتیه و مشکل باید از پایه حل بشه

خواهشا هرچی زودتر به یک روانشناس با سواد مراجعه کنید

روانپزشک و روانشناس بخدا هیچ کاری نمیکنن من رفتم فقط قرص میدن آدم همش خوابه....من خودم خودمو درست کر ...

درسته.. 

اما من هیچکیو ندارم درد و دل کنم

با هرکیم درد و دل کردم لو ام داده

😔💔

چند ساله موندم. از کی مشاوره بگیرم؟ می‌شناسی کسی رو؟

نمیشناسم حضوری

ولی سایت مشاورانه هر40 دقیقه 140تومن میگیرن

الهی که هرچی تو کنکور میخوای قبول شی

حتما بخاطر همین افسردگیه که پشت کنکور موندی..