2777
2789
عنوان

کف سرچرب 😔😔😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 38 پست

هر روز باید بری حموم،

خودم فوقالعاده پوست و مو و بدنم چربه فقط با هر روز حموم رفتن کمتر شد دوبار موها رو با شامپو شستن توی حمام،صبح ظهر شب صورت رو با ژل مخصوص شستن،بدنم رو تو حموم با لیف میشورم کامل

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

من که دیگه کلافه شدم یکسره دستام توموهامه.

خب چون همش دستت تو موهاته بیشتر تحریکش میکنی و موهات بیشتر چرب میشن... شامپو موی چرب بخر

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از داروخانه های معتبر میتونی اصلشو پیدا کنی اصل ها بارکد دارن بارکدها رو  اسکن کنی متوجه میشی . ...

وای منم سرم پرازشوره هست.بایدبگم برای پوست چرب دیگه درسته؟این قسمت اسکنشونفهمیدم ؟

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
هر روز باید بری حموم، خودم فوقالعاده پوست و مو و بدنم چربه فقط با هر روز حموم رفتن کمتر شد دوبار مو ...

جوشاتم بهترشد اینجوری؟

وای منم سرم پرازشوره هست.بایدبگم برای پوست چرب دیگه درسته؟این قسمت اسکنشونفهمیدم ؟

شامپو کلیر همه نمونه هاش مخصوص شوره سر و چربی سر هستن  حالا شما هم بگو  شاید خودشون بهتر بدونن .

قیمتش بالای ۱۰۰ هزار تومنه فکر کنم من خریدم ۱۷۰ تومن سفید رنگشو که  پمپی هست . 

توی گوگل یه قسمتی هست کنار صفحه ی سرچ مخصوص اسکنه  بارکد رو اونجا اسکن کن  بفهمی اصله یا تقلبی

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
شامپو کلیر همه نمونه هاش مخصوص شوره سر و چربی سر هستن  حالا شما هم بگو  شاید خودشون بهتر ب ...

ممنون عزیزم انشاالله به دردمنم بخوره.

رفتی دکتریاخودت به این نتیجه رسیدی؟ بعدازژل همون موقه تونر؟

خودم کلی ژل عوض کردم

حتی دکتر هم رفتم ولی تاثیر نداشت

ژل گارنیر گربتم عالیه۱۵۵ تومن

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

خودم کلی ژل عوض کردم حتی دکتر هم رفتم ولی تاثیر نداشت ژل گارنیر گربتم عالیه۱۵۵ تومن

بعدازاینکه ژل میزنی بلافاصله تونرمیزنی؟

شامپو اویدرم 

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘