2777
2789
عنوان

میشه بیایین 🙂🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙂💔دلم میسوزه که اون دختره دوسش نداره هی ولش میکنه ولی.... 

زندگی همینه دیگه مث خودت که یکیو میخوای و اون نمیخواد اونم اینطوریه چه میشه کرد جز اینکه ول کرد ارامش ادمو بهم میرنه ،خفت به ادم میده ، اعتمادبنفسو میگیره هیچیم گیرت نمیاد چیزی که انقدر مضره برا ادم رو باید دور انداخت فقط کار دیگه ای نمیشه کرد

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
زندگی همینه دیگه مث خودت که یکیو میخوای و اون نمیخواد اونم اینطوریه چه میشه کرد جز اینکه ول کرد ارام ...

امیدوارم کارما آدمش کنه 🙂

𝓨𝓸𝓾 𝓪𝓻𝓮 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓮𝓼𝓽  𝓲𝓷𝓬𝓲𝓭𝓮𝓷 𝓸𝓯 𝓵𝓲𝓯𝓮 . . 🌸🦋
از چ لحاظ میگی بد شانسی ؟

تا الان هر خواستگاری اومده واقعن پایین تر بودن کلیم ادعا داشتن اصن خانوادگی تا میخوایم کاری کنیم جور درنمیاد داداشم الان ۵ ساله میخواد ازدواج کنه باور کن به پایین تر از خودشم میره نمیان بهش اونام کلی ادعا دارن از کیه میخوام خونمونو بفروشیم ولی اصن فروش نمیره

زندگی همینه دیگه مث خودت که یکیو میخوای و اون نمیخواد اونم اینطوریه چه میشه کرد جز اینکه ول کرد ارام ...

ولی من نمیتونم کنار یکی دیگ خودمو ببینم 🙂

حتی یه روز خوابشو دیدم :) 

امیدوارم کارما آدمش کنه 🙂

یه دوستی دارم همین جمله خودتو میگفت و خیلی اذیت بود یه روز باهاش صحبت کردیم که اینطور فایده نداره بیا فرصت بده به ادم جدیدی چندتا خواستگار که نشدن ولی اخریه همه چیز خوب پیش رفت تو یه بار حرف زدن عاشقش شد الانم باهاشه و خیلی خوشحال و راضی بنظرم به حای این حرف از خدا بخواه ادم خودتو سرراهت قرار بده 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
یه دوستی دارم همین جمله خودتو میگفت و خیلی اذیت بود یه روز باهاش صحبت کردیم که اینطور فایده نداره بی ...

اره اینم هست ولی این یه بار عشقش رفته دوباره الان برگشته کسی که بره بازم میره کارما ینی دروغه؟ خیلی دوس دارم آدم بشه 

یه دوستی دارم همین جمله خودتو میگفت و خیلی اذیت بود یه روز باهاش صحبت کردیم که اینطور فایده نداره بی ...

ولی خیلی سخت از کسی خوشم میاد 🥲

اره اینم هست ولی این یه بار عشقش رفته دوباره الان برگشته کسی که بره بازم میره کارما ینی دروغه؟ خیلی ...

لزوما هر کسی رفت دلیل بر این نیس که برنگرده 

تا الان هر خواستگاری اومده واقعن پایین تر بودن کلیم ادعا داشتن اصن خانوادگی تا میخوایم کاری کنیم جور ...

گره افتاده تو کارتون احتمالا حسود زیاد دارین 

ان شاالله حل میشه 

ایندفعه با قانون جذب پیش برو شاید شد 

کتاب چهار اثرو بخون تک ب تک کارشو انجام بده ب خواسته دلت میرسی .برای من خیلی جواب داده خیلی