2821
2789
عنوان

گلو دردم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 21 پست
اره دقیقا همینطوریم منم خداروشکر ک بهتر شدن ممنون عزیزم از راهنماییت خیلی لطف کردید انشالله همیشه ...

خواهش میکنم اگر سرفه و اینا داشتی کندر دم کن بخور عالیه برای سرفه ....یه قرص جوشان هم هست خلط آور ولی خب با نسخه پزشک بگیری بهتره این برای ریه ست ولی برای گلو همون دوتا شربت رو بخور خیلی خوبه 

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
شاید  بر اثر تلقین گلوت درد اومده😅 شایدم  طریقه  درست مصرفشو  عطاری بهت نگفته� ...

نه هر ده شب یکبار مصرف میکنم اما دیدم شوهرم مریضه از پنجشنبه هرشب نصف قاشق چایخوری میخوردم بدون اب 

ولی حس میکنم گلوم یکطوریه و گردوخاکیه🤣🤣😅

شلغم رو جدا درست کنم و بخورم و شربت آبلیمو عسل هم جدا درسته؟

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من از هفته پیش هرشب داروی امام کاظم مصرف میکنم عزیزم خیالمم راحت بود ک نمیگیرم اما رعایت میکردم اما ...

پس ادامه بده همون داروی امام کاظم رو منم این دارو رو ۱۰ شب یه بار مصرف کردم شوهرم گرفت نزدیک بود بگیرم روزی ۳ بار خوردم دیگه خیلی خفیف  طوریکه خیلی احساس نکردم  به دخترم دادم اونم همینطور  این اومیکرون متاسفانه قدرت سرایتش بالاست با ۳ دوز فایزر وابتلای قبلی باز مبتلا می شه آدم  درحالیکه تاحال با مصرف همین دارو هیچکدوم ازجهش ها مبتلا نشدم

خواهش میکنم اگر سرفه و اینا داشتی کندر دم کن بخور عالیه برای سرفه ....یه قرص جوشان هم هست خلط آور ول ...

ممنون عزیزم حتما ♥️ یه دنیا ممنونم ازت 

نه هر ده شب یکبار مصرف میکنم اما دیدم شوهرم مریضه از پنجشنبه هرشب نصف قاشق چایخوری میخوردم بدون اب&n ...

نه گلم  شلغم بذار بپزه  بعد ۱ قاشق  عسل  و لیمو ترش  بریز روش بخور  

ما باهمین روش  درمان  کردیم

پس ادامه بده همون داروی امام کاظم رو منم این دارو رو ۱۰ شب یه بار مصرف کردم شوهرم گرفت نزدیک بود بگی ...

درسته حتما مصرف میکنم ممنون لطف کردید 

نه گلم  شلغم بذار بپزه  بعد ۱ قاشق  عسل  و لیمو ترش  بریز روش بخور   ...

اهاااا خوب شد پس پرسیدم 

مرسی واقعا♥️