2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

#چالش_دلبری دلبرررررا یه چالش آوردم براتون واسه دلبری☺️ به عشقتون پیام بدین و بگین که دی ...

اوکیه ولی شب آخه الان آنلاین نمیشه

ببین من بدترین آدم روی زمین که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربطی داشته باشه!
چالش دیگه ای نداری

امروز رودر رو بهش گفتم دیگه تحملتو ندارم 🤣🤣🤣🤣🤣

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

به عشقتون پیام بدین که:

-مامان بابات تولید کننده ی مواد مخدرن؟ 😕🤔

اونم تعجب میکنه و میپرسه

+نه چرا 😳

شمام دلبری کنیدو بگید: 🤪

-اخه یچیزی ساختن که من معتادش شدم 🥰☺️

اونم کلی کیف میکنه و قربون صدقتون میره 🙃😚

از چتتون اسکرین شات بدین 

الان میزارم  ولی میترکوننم😂😂

باشه😃

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

تازه دلمو ب دست اورده بهشم قول دادم اذیتش نکنم دیگه   

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
باشه شب دوباره تاپیک میزنم با ی عالمه چالش میام 

گذاشتی؟

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰