2821
2789
😔 چه چیزایی بهش بدم زود خوب بشه😕

واکسن زدین؟

من و همسرم ۳ دوز زدیم خیلی ساده ردش کردیم امیکرون رو؛

در حد سرماخوردگی معمولی؛

من روزی یک یا دو قرص سرماخوردگی خوردم خوب شدم

مایعات و پرتقال به خاطر ویتامین سی و سوپ و سیر و (قرص ویتامین دی ماهی یک عدد) خیلی خوبن

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
نترس هیچی نیس مثل سرماخوردگی معمولی دلتا خیلی بد بود ک تموم شد 

مثل سرما خوردگی معمولی نیس به هیچ وجه،دو هفتس افتادیم از درد استخون داشتیم میمیردیم نگو توروخدا😖

دوستم هم دلتا گرفت هم اومیکرون میگفت اومیکرون خیلی وحشتناکه

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله.دقیقن شوهر منم ده روز پیش همین علایم داشت.بعدش تب و لرز کرد و سرفه و گرفتگی صدا..‌‌‌.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
عزیزم دارم دیونه میشم ما امیکرون گرفتیم به خانوادمم گفتم الان خانوادم میخوان  امشب بیان اینجا د ...

حالا خوبه شما فهمیده ای و ب مهمونت میگی ک اومیکرون داری . ما دعوت میکنن و نمیگن ک اومیکرون دارن . منم از شنبه شب افتادم 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
مثل سرما خوردگی معمولی نیس به هیچ وجه،دو هفتس افتادیم از درد استخون داشتیم میمیردیم نگو توروخدا😖 د ...

بستگی داره چند دوز واکسن زده باشی و چقدر وقت از آخرین دوز واکسن ات گذشته باشه...

اره من دوز سومم رو زدم ولی همسرم نه😕مرسی گلم

خوب پس فقط قرص سرماخوردگی خودت بخور البته اگر مریض احوال شدی ولی همسرت احتمالا شدیدتر بگیره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز