2777
2789
عزیزم ماسک یخ برای سفت پوست خوب نیست یک نوع آبرسانه و یک کوچولو روشن میکنه پوستو

عزیزم اگه رو به بالا بکشی سفت می‌کنه و همون یه کوچولو هم خیلیه امتحان کردم من خصوصا یخ آب برنج

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم  یه کرم خوب برای رفع جای جوش  یه آبرسان خوب که حالت چربی نداشته باشه  ی ...

ژل سینزه برای جوش،آبرسان میتونی ماسک بایو آکوا استفاده کنی،برای تیرگی زیر چشم هم ماسک بایو آکوا هلو

چکار کنم بعد از اصلاح جوش نزنم  وقتی صورتمو اصلاح میکنم بعد یکی دو روز صورتم پر جوش ریز میشع

عزیزم نخی ک استفاده میشه آلودس یعنی ضد عفونی نمیشه نخه برای همینه 

نه پوستم تیره نیست ولی پوست شادابی ندارم میخام پوستم شاداب بشه نمیدونم متوجه منظورم میشید یا نه

بله شدم 

باید چندتا ماسک تهیه کنی گلم محصولات بایو آکوا و ایمجز عالین و اینم بگم هر ماسک میتونی ۳الی۴بار استفاده کنی 

ماسک ورقه ای 

عزیزم اگه رو به بالا بکشی سفت می‌کنه و همون یه کوچولو هم خیلیه امتحان کردم من خصوصا یخ آب برنج

ببخشید آب جه نوع برنجی ؟ برنج ایرانی یا یاخارجی ؟ 

کدوم آبش؟ آبی که توش برنج خیس میخوره یا آبی که برنج وچلو میکنیم؟