2777
2789
عنوان

خوشگلا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوس بهت یکی یدونه چون خوبی منو هم مثل خودت خوب میبینی اگر دنیا پر از آدمای خوب باشه ما بد باشیم حتی ...

قربونت خانوم خوشگل مهربون 

اوره خودمم خوبم خب 😂😂😂کاش واقعنی واقعنی همه بهم انرژی مثبت میدادن 

اونوقت حال همه خوب میشد 

اعتماد بنفس دار میشدن 

کمتر اعصابشون خورد میشد کمتر دعوا میکردن 

من حس میکنم لاغری  موهات رنگ شدس  زنگ پوستت گندمی  خوشگلی  دماغ قلمی داری&nb ...

لاغرم

موهام رنگ نشده

رنگ پوستم سفید

خوشگلم

دماغم زیاد قلمی نیس

مانتویی😃😃😃❤️

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️
قربونت خانوم خوشگل مهربون  اوره خودمم خوبم خب 😂😂😂کاش واقعنی واقعنی همه بهم انرژی مثبت میداد ...

واقعا به همچنین آدمایی احتیاج داریم توی جامعه 🤧🦋

فدات شم عزیزم امیدوارم حال دلت همیشه خوب باشع❤😍

ببین دوتاش فقط غلط بود .ایول به خودم 

یسس😍😍😍❤️

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️