امشب جواب نمونه برداریم اومد سرطان دارم میشه دعام کنید خیلی میترسم بعد ۱۰ سال خواستم بچه دار بشم دیگه با شیمی درمانی باید قیدشو بزنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭جراحی دارم تو رو خدا دعام کنید قلبم خستست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
عزیزم اصلا نترس باید روحیه داشته باشی اسمش سخته ولی درمانش اونقدرام سخت نیست من مادرم داشت و شیمی درمانی و عمل و پرتودرمانی انجام داد.خداروشکر خوبه و فقط ۶ ماه یبار چکاب میره.
ایشالله که درمانت موفقیت امیز بشه وهر چی زودتر سلامتیتو به دست بیاری عزیزم علائمت چی بود که ...
ممنونم عزیزم. من کیست داشتم مرتب چکاب میرفتم یهو پشت یکی از کیستام توده مشکوک دیده شد که mri و نمونه برداری کردم معلوم شد بد خیمه و اول باید جراحی بشه بعد شیمی درمانی