maaaryyy مدیر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 3071 عنوان تقویت تخمک | مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 41 پست خانومایی که نتیجه گرفتید و باردار شدید چه چیزایی برای تقویت تخمک استفاده کردید و همون موقع باردار شدید؟ 1400/11/20 | 01:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهینتاج۱۴۰۰ عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 3671 هرچی به دکترم گفتم گفت زوده سونو ام با اصرار من نوشت ببینم کیست دارم یا نه.تو ازمایشامم چندوقت پیش د ... چون سنت بالای سی هست دکترت نباید دست دست کنه دکترت رو عوض کن کجا هستید؟ دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
ویداهو عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 525 اینوفولیکو تعریفشو زیاد شنیدم با سیاهدانه باید تهیه کنم این بار.چندوقت استفاده کردی و نتیجه گرف ... سیاه دانه رو سرخود نخور واسه همه خوب نیست
maaaryyy مدیر استارتر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 3071 چون سنت بالای سی هست دکترت نباید دست دست کنه دکترت رو عوض کن کجا هستید؟ اره برای سنم بیشتر میترسم که داره میگذره همینطور قبلا مشکل کیست و تنبلی داشتم جدیدا رفتم سونو گفت کیست نداری دیگه.ولی تنبلیو فکر میکنم دارم.کرج هستم
مهینتاج۱۴۰۰ عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 3671 هرچی به دکترم گفتم گفت زوده سونو ام با اصرار من نوشت ببینم کیست دارم یا نه.تو ازمایشامم چندوقت پیش د ... من همون موقع که برای بار اول رفتم دکتر برام عکس رنگی نوشت سونو واژینال هم خودش تو مطب انجام داد اصلا نگفت زوده دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
maaaryyy مدیر استارتر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 3071 سیاه دانه رو سرخود نخور واسه همه خوب نیست چرا عزیزم چه مشکلی پیش میاره؟
maaaryyy مدیر استارتر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 3071 من همون موقع که برای بار اول رفتم دکتر برام عکس رنگی نوشت سونو واژینال هم خودش تو مطب انجام داد اصلا ... دکترتون کی بوده کدوم شهر هستین؟
maaaryyy مدیر استارتر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 3071 من همون موقع که برای بار اول رفتم دکتر برام عکس رنگی نوشت سونو واژینال هم خودش تو مطب انجام داد اصلا ... نتیجه گرفتید شما از دکترتون؟
مهینتاج۱۴۰۰ عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 3671 دکترتون کی بوده کدوم شهر هستین؟ من تهرانم دکتر فروتن الان مرکز ناباروری میرم وقتمو دیگه تو مطبها هدرنمیدم الکی این مطب اون مطب نرو اول بگو برات عکس بنویسه وآزمایش ذخیره تخمدان دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
مهینتاج۱۴۰۰ عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 3671 نتیجه گرفتید شما از دکترتون؟ گفتم بالاتر امضامو بخون همه راهها رو رفتم نشد البته دکترمم خوبه باید خدا بخاد که نمیخاد من بدون علت هستش ناباروریم ای یو آی وآی وی اف ام منفی شد اینقدر آمپول زدم الانم دارم میزنم نمیدونم چه مرگمه دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
آرمیس۲۰۲۲ عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 710 پودر اینوفولیک،کپسول ابووست،ژل رویال،مغزیجات عسل چرب کردن زیر شکم با روغن سیاهدانه اینا رو کیفیت تخم ... کپسول ابووست خیلی گرونه آره خدایا واسه داده و نداده ات شکر 🙏
arezoo_raddd عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 106 گفتم بالاتر امضامو بخون همه راهها رو رفتم نشد البته دکترمم خوبه باید خدا بخاد که نمیخاد من بد ... عزیزم شما باردار شدید؟
arezoo_raddd عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 106 از داروخونه باید تهیه کنم چجوریه مصرفش.چه روزایی باید مصرف بشه؟ عزیزم شما باردار شدید؟