2777
2789
عنوان

قیمت ماهی گلی😶😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ماهیامو ۵ سال داشتم همین پاییز مردن اونم برااینک ی بیشعوری ماهی مریض اورد انداختم پیششون همشون مردن🥺🥺🥺🥺🤕🤕

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
من ماهیامو ۵ سال داشتم همین پاییز مردن اونم برااینک ی بیشعوری ماهی مریض اورد انداختم پیششون همشون مر ...

چطوری نگه داشتی 😳

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
چطوری نگه داشتی 😳

من عشق ماهی ام.کلا دستم زنده میمونن.توی اکواریوم بودن بدون هیچگونه پمپ و تجهیزاتی

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
من عشق ماهی ام.کلا دستم زنده میمونن.توی اکواریوم بودن بدون هیچگونه پمپ و تجهیزاتی

چه جالب ماهرچی بخریم خیلی زنده بمونن یه هفتس

بعد چی میدی بخورن

چه جالب ماهرچی بخریم خیلی زنده بمونن یه هفتس

جاشون خیلی مهمه.جاشون تنگ نباشه جلو افتاب نزار.بهشون غذای خودشون رو بده ابش مرتب عوض شه تاچن سال زنده میمونه.موقع خرید ماهی هم دقت کنید فلس و پولک هاش نریخته باشه بدنش یکدست باشه سرحال باشه

جاشون خیلی مهمه.جاشون تنگ نباشه جلو افتاب نزار.بهشون غذای خودشون رو بده ابش مرتب عوض شه تاچن سال زند ...

نمیدونستم .ولی سختیای خودشم داره

بعد چی میدی بخورن

از ماهی فروشی ی غذا مخصوص دارن دونه دونه ریزه.اها راستی دست نزن بهشون .اونام احساس ترس میکنن سکته میزنن بیچاره ها باید حواست باشه😬