s_a_h_e_l_l مدیر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1457 عنوان یه لحظه میایین؟💔 | مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 45 پست سلام ..میخواستم یچیزی بگم دردودل کنم...بچه داداشم تازگیا بدنیا امده ۶ یا۷ روزه دوقلو..هربار میام بغلش کنم زنداداشم جیغ میرنه میگه دست نزن بچم کج میشه.....دلم خیلی شکست به نظرتون حق بامن نبود؟نزاشته حتی دست بزنم 1400/11/19 | 20:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s_a_h_e_l_l مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1457 بکنه بابا تو هم حرفاشو به شوخی بگیر بعداا یکم حالش بهتر شد بچزونش 🤣🤣🤣🤦♀️ نمیدونم چطور بچزونمش بخدا ازخودم تعریف نمیکنم ولی دلم خیلی مهربونه فقط نزدیک ۶تا ست لباس واسه بچش گرفتم 😔
ساحل_۳۳ عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 7303 بخدا۵ماه خونمون موند کم نزاشتیم ازغذای مورد علاقش تاپشتش بالشت گذاشتن الانم بخدا میرم لباساس بچشو تو ... نه ولی اون میخواد از بچه دورتون کنه.کاملا مشخصه.
s_a_h_e_l_l مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1457 کناره بگیری بنظرم بهتره وقتی حساسه درشت تر ک شد میتونی بغلش کنی ب دل نگیر خواهر منم بعد زایما ... نمیزاره خواهر نمیزاره.....
s_a_h_e_l_l مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1457 نه ولی اون میخواد از بچه دورتون کنه.کاملا مشخصه. چی بگمعزیزم دل منو که بدجور شکست باهزارتا عشق رفتم بچه داداشمو بغل کنم....اصلا دیگه نمیخوام هیچکدومو ببینم...
هدا_ عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 8233 نمیدونم چطور بچزونمش بخدا ازخودم تعریف نمیکنم ولی دلم خیلی مهربونه فقط نزدیک ۶تا ست لباس واسه بچش گر ... اخی عزیزم چقد تو مهربونی ❤عروستون باید یه خواهرشوهر گیرش میومد مثل من 🤣🤣😝🤦♀️ ــــﮩ٨ﮩﮩـ حَسْبِےَ اللّہٗ ـــــﮩﮩ٨ﮩــــ
ساحل_۳۳ عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 7303 چی بگمعزیزم دل منو که بدجور شکست باهزارتا عشق رفتم بچه داداشمو بغل کنم....اصلا دیگه نمیخوام هیچکدوم ... هدفش همینه.بعدم کم کم میگه به بچم محبت نمیکنند
زهراح عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 3723 من که نخواستم دائم بغلش کنم عزیز من یه لحظه بچه داداشمو خواستم بغل کنم....بخدا خیلی خوبم بغلش میکنم ... اره دیکه اونم باید درکش برسه ...دیگه یکم زیادی شلوغش میکنه .ولش کن خودتو ناراحت نکن نه بابا بچه ی منو همه پاس میدادن بهمدیکه
s_a_h_e_l_l مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1457 اره دیکه اونم باید درکش برسه ...دیگه یکم زیادی شلوغش میکنه .ولش کن خودتو ناراحت نکن نه بابا ب ... نمیدونم دلم شکست
s_a_h_e_l_l مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1457 اخی عزیزم چقد تو مهربونی ❤ عروستون باید یه خواهرشوهر گیرش میومد مثل من 🤣🤣😝🤦♀️ ازاول هواشو داشتم رید بهم هیچکسم ندارم باهاش دردودل کنم افسرده شدم بخدا کاش یکی بود گوش میداد
هدا_ عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 8233 ازاول هواشو داشتم رید بهم هیچکسم ندارم باهاش دردودل کنم افسرده شدم بخدا کاش یکی بود گوش میداد خب به خودش بگو بگو دوس دارم بغلشون کنمیا بگو خودت اروم بزار بغلم ــــﮩ٨ﮩﮩـ حَسْبِےَ اللّہٗ ـــــﮩﮩ٨ﮩــــ
s_a_h_e_l_l مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1457 خب به خودش بگو بگو دوس دارم بغلشون کنم یا بگو خودت اروم بزار بغلم بابا نمیدونی چه بلایی سرم اورده عروسی داداشم اشکمو دراورد نصف زحمت عروسیو من بالباس سنگین کشیدم
هدا_ عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 8233 بابا نمیدونی چه بلایی سرم اورده عروسی داداشم اشکمو دراورد نصف زحمت عروسیو من بالباس سنگین کشیدم 😳😳🤕🤕چرا اخع؟؟؟ ــــﮩ٨ﮩﮩـ حَسْبِےَ اللّہٗ ـــــﮩﮩ٨ﮩــــ
s_a_h_e_l_l مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1457 😳😳🤕🤕چرا اخع؟؟؟ من یه لباس گرفتم رفته بود همون مزون گفته بود خواهر شوهرم چی گرفته گفته بودن فلان مدل گفته بودش لباس عروسشو دارین وگرفته بود گفته بود پفشمم توچشم باشهه بعد امد گفت چی گرفتی واسه عروسی نشونش دادم اشکممو با داداشم دراوردن
هدا_ عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 8233 من یه لباس گرفتم رفته بود همون مزون گفته بود خواهر شوهرم چی گرفته گفته بودن فلان مدل گفته بودش لباس ... 😳😳😳😳وای چرا همچین میکنه براش خواهر شوهر بازی در بیار ــــﮩ٨ﮩﮩـ حَسْبِےَ اللّہٗ ـــــﮩﮩ٨ﮩــــ
s_a_h_e_l_l مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1457 😳😳😳😳وای چرا همچین میکنه براش خواهر شوهر بازی در بیار چیکارکنم نمیدونم دلم نمیاد که