2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه اصلا کاری به جزییات ندارم می‌خوام بدونم وظیفه داره یا نه چون واقعا جامع تغییر کرده الان 

نه وظیفه ش نیست، اگرم انجام بده لطف کرده 

که خب این اتفاق توافقیه بین زن و شوهر 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
نه اصلا کاری به جزییات ندارم می‌خوام بدونم وظیفه داره یا نه چون واقعا جامع تغییر کرده الان 

بله داره

چرا که نه!!😘🙏

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

موعده به این که شوهر آدم جنبه داشته باشه یان ولی اگر حقوقت روبرای زندگیتون پس انداز میکنی هر از گاهی بزار شوهرت برات یکم خرج کنه به قول معروف زن بی خرج ارج نداره

اصلا برای خودم نمیپرسم .... سوالم دلیل دیگه ای داره 

هر دلیلی داره جواب بله هست

چون زندگی مشترک

یعنی همه چی مشترکه🙏❤️❤️

شادی و غم و داشتن و نداشتن

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
موعده به این که شوهر آدم جنبه داشته باشه یان ولی اگر حقوقت روبرای زندگیتون پس انداز میکنی هر از گاهی ...

مرسی از نظرت عزیزم ولی برای خودم نمیپرسم گلم یکی دوستام مشکل پیدا کرده سر این قضیه با شوهرش همش داره اذیتش می‌کنه 

قانونا وظیفه ی تامین معاش به عهده ی مرده 

عرفا هم نگاه کنیم مرد بیرون از خونه کار میکنه و زن داخل خونه کار میکنه که واقعا کم کاری نیس 

حالا اگر این وسط زن هم کار کنه و خرج خونه رو بده و کار تو خونه هم فقط به عهده ی اون باشه واقعا بی انصافیه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

وظیفه نه ولی اگه توقعاتی فراترازتوان همسرش داشته باشه بهتره خودشم تلاش کنه

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
با توجه به اینکه الان خیلی تورم و گرونی هست

ببینید وظیفه نیست که بخواییم بگیم بااااااید کار کنه

نه اینجوری نیست 

بله قبول دارم اوضاع الان خرابه، و به طبع یک نفر بار این همه خرج رو نمیتونه به دوش بکشه، پس نیاز به کمک حال داره، خب اگه خانوم هم بتونه کار کنه کنار همسرش خیلیم خوبه 

ولی هیچ تمامیتی وجود نداره 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷