2777
2789
خب یه جور بهم بگید شاید مشکل حل شد 

ببین من ۴تا دکتر متخصص زنان رفتم نتونستن کمکم کنن تا آخریش این راه حل رو بهم پیشنهاد داد.

اول باید با اپلیکاتور(اون لوله هایی که تو پماد واژینال هست) جدا گانه هم میفروشن با اونا اول اون عمل رو انجام بده اپلیکاتور رو وارد رحمش کن و به صورت عقب و جلو بردن درست مثل حالت آلت مرد.

تا اینکه ترسش از دخول جسم خارجی به رحمش بریزه هر روز... روزی ۲بار اینکارو به مدتی انجام بده میتونه روی اپلیکاتور وازلین یا ژل مخصوص بزنه تا لیز بشه

ببین دکترم به من گفت متاسفانه تو ایران آلت مصنوعی تو داروخونه ها نمیفروشن مجبوری با خیار یا سوسیس این تمرین رو انجام بدی.

بعد وقتی ترسش کاملا از دخول و اپلیکاتور و ورود جسم خارجی به رحمش  ریخت و دیگه با اپلیکاتور راحت بود اون عمل رو انجام میداد یه خیار متوسط و صاف قلمبه و سلمبه نداشته باشه کاملا صاف باشه روش کاندوم بکشه میتونه رو کاندوم وازلین یا ژل هم بزنه و با خیار این عمل رو انجام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم کم ترسش که ریخت اندازه خیار رو بزرگتر و به اندازه آلت مرد برداره یا با سوسیس روش کاندوم بکشه ژل یا وازلین بزنه و این عمل رو انجام بده.

تا ترسش کاملا از بین بره.

میتونه قبل از رابطه با شوهرش از روش خیار و سوسیس استفاده کنه ترسش بریزه و رحمش باز بشه حتما حتما شوهرش روی آلتش وازلین بزنه یا ژل مخصوص و خود دوستتم شیاف دیکلوفناک از مقعد استفاده کنه