سلام خوبید آبجی های گل ..من خیلی ناراحتم ..ی دختری هست تو محلمون ی دو سال از من کوچیک تره ..من عاشق ی چیزی شده بودم و پسره هم منو دوس داشت ..اما اون دختره خونه خواهرش روبه رویه خونه عشقم بود و هربار خودشو خوشکل میکرد و میرفت اونجا تا ک شنیدم عشق من رفته خواستگاریش..ولی چون ی داداش بزرگ تر داره ندادنش .و گفتن اول پسرمان زن بگیره بعد بیاید..هرجا میرم اسم اون دختر ه هست همش میگن خوشکله همش میگن این رفته اون رفته خواستگاریش خواستگاری و اونم حسابی پزش رفته بالا ..امروزم شنیدم ی دکتر اومده خواستگاریش ..حالم خیلی بده اون عشقمو ازم گرفت ..حس خیلی بدیه ..شکست خیلی بده ..وقتی ازش میگن حس میکنم هیچکس منو نمیخواد هه حتی عشقمم اونو میخواد ...من چیکار کنم تورو خدا راهنمایی کنید
چون دوسم داشت میدونم اما نمیدونم چرا رفت البته بگم اون دختر خیلی ب عشقم نگاه میکنه خیلی پروعه
فراموشش کن اون پسره حتی اگر بیاد باهات باز فکرش پیش اون دخترس
پروفایلم عکس عشقمه"مهراب خسته صدا" من با صدای مهراب زندگی میکنم.💜 مهراب خان! تو این دنیای سیاه و سفید تو رنگی ترین اتفاق زندگیمی♡ همیشه بخون واسه هوادارات امپراطور😍 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست هوادار شاه شطرنجم 😌 #امپراطور_حسین_زینالی♡#شاه_شطرنج♡
ارعه ولس کن ،طرف مشخصه دوستت نداره ،عشق یکطرفه فقط زجر به آدم میده ، عزیزم اینو بفهم ،که اگ کسی آدمو ...
ن دوسم داشت اون با خوانوادشو هم راجب من حرف زده بود ولی نمیدونم چی شد این دختره از قبل نقشه کشیده بود چون قبل اینکه بدم خواستگاری اون همش با استرس و ناراحتی و گاهی انگار با حرص نگاهم میکرد و من احمق نمی فهمیدم ب عشقم چشم داره و بهش لبخند میزدم
ن دوسم داشت اون با خوانوادشو هم راجب من حرف زده بود ولی نمیدونم چی شد این دختره از قبل نقشه کشیده بو ...
عزیزم بسپار دست خدا ،قانون کارما وجود داره هرچه بیاره سرت سرخودش میاد،بیخیال بهش فک نکن چون ارزششو نداره ،در ضمن پسره هم خیلی سست عنصر بوده ، وگرنه آدم اگ یکیو دوس داشته باشه خواستگاری ی نفر دیگ نمیره