2777
2789
عنوان

چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 39 پست
چون دوسم داشت میدونم اما نمیدونم چرا رفت البته بگم اون دختر خیلی ب عشقم نگاه میکنه خیلی پروعه

فراموشش کن اون پسره حتی اگر بیاد باهات باز فکرش پیش اون دخترس 

پروفایلم عکس عشقمه"مهراب خسته صدا" من با صدای مهراب زندگی میکنم.💜 مهراب خان! تو این دنیای سیاه و سفید تو رنگی ترین اتفاق زندگیمی♡ همیشه بخون واسه هوادارات امپراطور😍 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست هوادار شاه شطرنجم 😌 #امپراطور_حسین_زینالی♡#شاه_شطرنج♡
خودم قیافم خیلی خوبه همه ازم تعریف میکنن چشمامچشمامم درشت در کل بهم میگن خوش قیافه و جذابی..

خب اگه خودتم.خوشگلی ِِ..دیگه چرا غصه میخوری...ایشالله به وقش برا توام خواستگارای خوب میادعزیزم.......پسره میدونس .دوستش داری؟ .....چند سالته ...اون چند سالشه

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه خودتم.خوشگلی ِِ..دیگه چرا غصه میخوری...ایشالله به وقش برا توام خواستگارای خوب میادعزیزم...... ...

من ۲۰ و پسره ۲۶ ..اما من کسیو جز اون نمیتونم دوس داشته باشم ..چرا ...

عزیزم  کسی ک متعلق به تو باشه به تو میرسه ،بیخیالش شو این دختره هزارتا خواستگار هم داشته باشه ...

یعنی ولش کنم ؟؟اما من واقعا عاشقش شدم من خیلی براش اشک ریختم ..چرا هر چی دوس دارم اونا ازم میگیرن😔

اوووه😁 استارتر الان تو دوره ای ک فک میکنه عاشق شده بعد ی مدت پسره رو فراموش میکنه ،شما رو اع ...

ببینم ادم شش سال میتونه فک کنه عاشق شده ..من از ۱۵ سالگی عاشقشم 

یعنی ولش کنم ؟؟اما من واقعا عاشقش شدم من خیلی براش اشک ریختم ..چرا هر چی دوس دارم اونا ازم میگیرن😔

ارعه ولس کن ،طرف مشخصه دوستت نداره ،عشق یکطرفه فقط زجر به آدم میده ، عزیزم اینو بفهم ،که اگ کسی آدمو دوس داشته باشه هیچ انسانی نمیتونه از آدم بگیرتش ،اون تورو دوس نداشته

ارعه ولس کن ،طرف مشخصه دوستت نداره ،عشق یکطرفه فقط زجر به آدم میده ، عزیزم اینو بفهم ،که اگ کسی آدمو ...

ن دوسم داشت اون با خوانوادشو هم راجب من حرف زده بود ولی نمیدونم چی شد این دختره از قبل نقشه کشیده بود چون قبل اینکه بدم خواستگاری اون همش با استرس و ناراحتی و گاهی انگار با حرص نگاهم میکرد و من احمق نمی فهمیدم ب عشقم چشم داره و بهش لبخند میزدم

ن دوسم داشت اون با خوانوادشو هم راجب من حرف زده بود ولی نمیدونم چی شد این دختره از قبل نقشه کشیده بو ...

عزیزم بسپار دست خدا ،قانون کارما وجود داره هرچه بیاره سرت سرخودش میاد،بیخیال بهش فک نکن چون ارزششو نداره ،در ضمن پسره هم خیلی سست عنصر بوده ، وگرنه آدم اگ یکیو دوس داشته باشه خواستگاری ی نفر دیگ نمیره 

حالا چی بیشتر غذای میده نگاه ترحم امیز بعضیاشون ..و اون دختره با وجود اینکه  عشقم رفته خواستگاری اون بار بامن رقابت میکنه هر لباسی بپوشم اونم همون میپوشه هر رنگی بپوشم همون میپوشه میشه نمیدونم چرا این کارو میکنه اون ک کاره خودشو کرد دیگه چی میخواد