2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قشنگه😍

عزیزم هرچی به دلت نشست بزار ، اینجا نظرسنجی نکن اصلا

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
یمدت قبلن خیلی مد بود شاید یسریا بگن قدیمی شده ، آیناز مهرناز پریناز جدیدترن 

اسم قشنگیه

یکم قدیمی هس ولی قشنگه واسه این دوره هم تک هس

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

یمدت قبلن خیلی مد بود شاید یسریا بگن قدیمی شده ، آیناز مهرناز پریناز جدیدترن 

پریناز اسم عمه بابامه هفتاد سالشه

رفتی و جا مونده عطرت تو این خونه            نیستی و بعد از تو از من چی میمونه
چ عمه بابای آپدیتی خداحفظش کنه

ممنون ولی تو فامیل ما قدیمی هستن این اسما چون هفت تا خواهرن همشون اسماشون این مدل

رفتی و جا مونده عطرت تو این خونه            نیستی و بعد از تو از من چی میمونه

خیلی قدیمیه 

همسایه ما اسم دخترش رو گذاشت فرحناز  اون موقع میگفتن قدیمه (الان ۲۱ سالشه) چه برسه به حالا ولی خب درکل نظر خودتون مهمه😊

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺