2777
2789
عنوان

وسواس فکری امونمو بریده

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راه حلی پیدا نکردین؟

نه هيچي دكترم ميرفتم مقطعي خوب بودم ورزش كتاب سرگرمي همه كار كردم نشد ولي

تو را به جاي همه ي روزگاراني ك نميزيسته ام دوست ميدارم...در ميان تمام نداشتن ها دوستت دارم
نه هيچي دكترم ميرفتم مقطعي خوب بودم ورزش كتاب سرگرمي همه كار كردم نشد ولي

خیلی بده 

مثلا من میگم نکن فلان عفونت منتقل شه در حالیکه سالمیم 😪

این کاربری متعلق به دو نفره 

من بعد ازدواجم همینجوریم😑

بدون اون وسیله انگار ی چیزی کمه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
زياد رفتم ولي خوب نشدم فقط مقطعي بوده

وسواس با دارو خوب می شه و همین طور خوب می مونی تا اینکه دوباره با یه استرس شدید برگرده!!    بعد دوباره باید دارو درمانی شروع کنی ولی ایندفعه زودتر به درمان جواب می ده و زودتر حالت خوب می شه!!

می دونی مثل اینه که بگی یه بار سرما خوردم و با دارو خوب شدم دیگه تا آخر عمر نباید سرما بخورم وگرنه دارو سرماخوردگی به درد نمی خوره!!!!

وسواس با دارو خوب می شه و همین طور خوب می مونی تا اینکه دوباره با یه استرس شدید برگرده!!   &nbs ...

اره راست ميگي كاملا درسته اتفاقا يه چند روزي بود تو فكرمه دوباره برم دكتر با حرفاي تو مصمم تر شدم ممنون

تو را به جاي همه ي روزگاراني ك نميزيسته ام دوست ميدارم...در ميان تمام نداشتن ها دوستت دارم
من فقط میترسممم میگم نکنه فلان عفونت منتقل شه🙃😑

من بخاطر بارداری میترسم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
درست نمیشه

باید قرص بخوری

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
منم تازه متوجه شدم وسواسی ام تاپیک اخرمو ببینید

سلام عزیزم، اگه فکر میکنین درگیر وسواس هستین، میتونین به چندتا سوال دربارش پاسخ بدین؟

من دانشجوام و خیلی به کمکتون احتیاج دارم...    

آخرش یه قرعه کشی نقدی هم داره  

https://survey.porsline.ir/s/9MXXLdu

2790
2778
2791
2779
2792