2777
2789
عنوان

کسی اُ میکرون گرفته تا حالا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 64 پست
دارم نابود میشم دیگع انگار یه تیکع سنگ تو گلوم گیرکرده

وای منم اینجوری نشم ، ببین من داییم دکتره گفت فقط غر غره کن با اب نمک حمام بزار پر بخار شه برو یه دوش بگیر چای داغ بخور جدا از داروهاتون اینا درد گلورو کمتر میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه امیکرونی هسم که از گلو درد تا الان بیدارم

وای خدا گلو درد

حاضرم تیر بخورم ولی گلودرد رو تجربه نکنم.

خیلیا فراموش کردن ولی دل من هنوزم توی این گوشه از تاریخ گیر کرده...                                                          آبادان - خیابان امیری                                              ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۲:۳۰
بچه ها تو امیکرون حتما گلو درد میگیری؟اخه من چند روز پیش مریض بودم ولی گلو درد نداشتم بی حال بودم و ...

ایناهم شامل میشه ولی من الان اگه نفس هم میکشم گلوم و سینه‌م درد میکنه پره از ویروس کرونایی

منم حاضرم ولی تیر نخوردم و گلودرد دارم 

من از بدن درد خوابم نبرد.

خیلی اعصابم خورده.

پدرم هم مبتلا شدن با وجود ۳ دوز واکسنی که تزریق کرده بودن.ایشون حالشون واقعا بده.

خیلیا فراموش کردن ولی دل من هنوزم توی این گوشه از تاریخ گیر کرده...                                                          آبادان - خیابان امیری                                              ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۲:۳۰

امروز دقیقا شش روزه که خودم و دو تا بچه هام درگیر شدیم 

فقط یکی دو روز اول خیلی اوضاع بده بعد حالتون بهتر میشه ولی حتما دکتر برید من خودم بدن درد خیلی بدی داشتم کمرم وحشتناک درد داشت دکتر به من ناپروکسن آمپول کتورولاک وقرص فاموتیدین وفکسوفنادین داد 

ویتامین دی و ویتامین ث ویه آمپول بکمپلکس 

آنتی بیوتیک هم سفیکسیم ۴۰۰ خلاصه با آمپول مسکن  و آمپول ویتامین ظرف ۲۴ ساعت سرپا شدم ولی هنوزگاهی سرفه وسردرد وآبریزش بینی دارم 

جالبه سه دوز واکسن هم زدم 

بچه ها هم دو دوز واکسن زدند