2777
2789
عنوان

پسرا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 144 پست
نباید این قدر ضعیف باشین زود ضربه میخورین آدم بدترین ضربه رو از کسایی میخوره ک هیچ وقت حتی فکرشو هم ...

احساس میکنم دارم میشم چون واقعا دوستش دارم نزدیک 10 میلیون فقط خوراکی اینا بهش خریدم بردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون شروع کرد راجع به کارمون دیگه از شهرمون پرسید بهم گفت کدوم فصل شهرتون قشنگه  من گفتم من فصل ...

بنظر من اون دوستت داره فقط یکم میترسه احساسشو بیان کنه پسرا میترسن جواب رد بشنون واسه همین بضی وقتا براحتی خواستگاری نمیکنن میترسن جوابتون منفی باشه، پس راه چاره الان دست شماست، شما بهش نامحسوس چراغ سبز نشون بده که جرات بگیره بیاد جلو

احساس میکنم دارم میشم چون واقعا دوستش دارم نزدیک 10 میلیون فقط خوراکی اینا بهش خریدم بردم

پس تکلیفت باهاش زودتر روشن کن و این قدر خودتو زجر نده اینجوری ذره ذره آب میشی

عشق واقعی تویی بقیه همه فتوشاپن😘💋❤️
نبایدعجله کنین

کاشکی قسمتم باهاش باشه نزدیک یکساله نون و آه باهم میخورم نمیدونم چرا نکلیفمو مشخص نمیکنه ولی هنوز درگیرش هستم جلسه دفاع میاد تازه همش ازم میپرسه استخدامی چی شد میخونید؟ فقط درسی میپرسه 

بنظر من اون دوستت داره فقط یکم میترسه احساسشو بیان کنه پسرا میترسن جواب رد بشنون واسه همین بضی وقتا ...

ایتقدر چراغ سبز نشون دادم که خسته شدم بهش گفتم ازمونم تموم شد شیرنی خوشمزه براتون میارم گفت ایشالا شیرینی  قبولیتون 😋

یه دخترم برا من پیداکنین حالا که تا اینجا اومدین خداروچه دیدین

ما که همیشه خدارو بزرگ میبینم 

شما از اون بالایی بخواین جورش میکنه براتون

وجودت عَجب آرامشی داره خدا💚                                           
خخخ ن غولم دارم ترید میکنم اینجا ک میام ی چیزایی میبینم خوابم از سرم میپره🤣🤣🤣

😂خواهشا اینجا نیاین خوب نیس مردا همه اسرار زن ها رو بفهمن

دلم ی حس خوب میخاهد مثل چهارشنبه ها زنگ آخر..