2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مشغول مذاکرات خانوادگین

وااااااای😍😍😍 نینوش استرس گرفتم🤭😶

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
اره اره .همش احساس میکنم یه چیزی از درونم بهم ریخته نمیدونم چیه

الان حس پشیمونی و ناامیدی داری

یا یه عشق بی نتیجه داشتی، یا تو کارت به ضرر خوردی، یا پشیمونی ازینکه قدر کسی که بوده رو درست ندونستی و یا رابطه کات شده و یا هنوز مشغول کشمکش هستید.

علت همه مشکلات و حال بدت تو درونته، باید بری حسابی واکاوی کنی، بگردی، علت اتفاقت، ترس هات، سایه های درونیت، همه و همه داخل ذهنته و باید پیداشون کنی

الگوهای منفی که تو ذهنتن، مثلا من هیچوقت با هیچ مردی نمیتونم رابطه ی خوبی داشته باشم، یا مردها فقط دنبال سواستفاده ان و ...

اینها الگوهای منفین

زندگیتو حسابی بالا پایین کن، داری وقتتو الکی تلف میکنی

گاهی لجاجت زیادی داری، بداخلاقی میکنی

چند وقته دیگه یه مرد خوب وارد زندگیت میشه و به ازدواج میرسه رابطتون

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
😍😍😍 یکمی صبر کنی میان خواستگاری واسه پسر سهیلا خانم و اون پسر کیس ازدواجه، ازش خوشت میاد. به ...

ازدواج من ارزش صبر داره؟

خیلی خسته وگیجم اذیتم

اخر خوشم میاد سازش هست ؟

طلسمو دعا ندارم که؟

اطرافیانم شرایطشون بهتر میشه؟

حسم اکثرا درسته ولی در کل تو کار فالم هستم دیک یکم دستم اومده این حسا

قبل ازدواجم با پسر کوچیکتر از خودم رل میزنم؟ اصلا رل میزنم؟ چندوقت دیگه؟ و رابطمون چجوری میشه؟"با چجور پسری؟ چند وقت دیگه و چجوری با همسر آیندم آشنا میشم؟ چندسالگی بچه دار میشم؟ آینده و زندگی بچم چی میشه؟ صاحب چندتا بچه با چه جنسیتایی میشم؟ هرکدوم سوالامو که تونستید جواب بدید