2777
2789
فک میکنی

حرف زدیم🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی  عشقی کاری تحصیلی و... خوب باشن فقط از انرژی منفی خسته شدم

یکم نامیدی ولی همه چی درست میشه صبر داشته باش باعجله تصمیم نگیر زیاد توجه نکن ب اطرافیانت مسیر خودتو برو 

اِی تو اَمانِ هَر بَلا ما هَمه دَر اَمانِ تو🍃❤
نینوش یه چیزه خوشحال کننده بهم بگو امیدوار شم😕

زمانی که باورش کنی، میبینش

به درونت برو، به کشمکش های درونیت فکر کن و پیداشون کن

ناراحتی هایی که داری

جاهایی که مجبوری خودتو تغییر بدی یا سانسور کنی به خاطر بقیه

فقط و فقط یه صدا ارزش اینو داره که بهش گوش کنی، اونم حس درون و ندای قلبته

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
عهههه سلام خوبی؟ سهیلا خانم چطوره؟ کشی منو اونشب ها    

نینوش خیلی دوسِت دارم دختر😍♥️

رفتم حرم واسه سلامتی خودت و گل پسرت ب کبوترا گندم دادم بس که اونشب انرژی گزاشتی برام🥰

خیلی خوووووبه باهام نینوش خیییییلی🥺

برام یِ کلیپ فرستاد که ی مدیوم در مورد جفت روحی صحبت میکرد و...😍

نینوش توروخداااا بگو چی میشه اخرش؟؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
چی میخوایی

یه سر کتابیم برا من وا کن حاجی 

کاهو میقولی  🥬 🍀 💚  طراحم سفارش طراحی صورت زیبای شما پذیرفته میشود💜 کاربر ترکیده            ❤اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل‌فرجهم❤عشق فقط آقا ابوالفضل العباس(❤)
حست چن درصد درست درمیاد گلم  ممد چرا بهم پیام نمیده

ببین بستگی به مودم داره، گاهی صد در صد

گاهی صفر درصد

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces