2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 45 پست
فامیله

فامیل باشه من دوستم میخداست با پسر خاله اش ازدواج کنه میکفت وقتی باهم چت میکردیم اگر دو دقیقه جواب نمیدادم زنگ میزد فحاشی میکرد شما که دائم حونشون نیستی اخلاقش بفهمی در ظاهر همه خوبن

ارتش تک نفره خودت باش✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😐😐😐😐 شناخت برای ازدواج رو با شناخت فامیلی یکی‌میدونی؟؟ کاش ازدواج نکنی  اونم بدبخت نکن ...

صبح تاشب میدیدمش احلاقشم میدونم . بنا؟بدلایلی؟ندادیم

اخه فالوم نکرده خدایی موندم چ طاقتی داره😁

من بابام‌ ک دیگه بیشتر از هرکس دیگه ای توی خونه میدیدمش بازم اون رفتارهای خاصی‌ک با مامانم داشت رو من نمیدونستم و نمیدونم...

نمیفهمم چرا فکر میکنین مثلا رفتار با دختر خاله  چرا باید با رفتار با همسر یکی باشه ک‌میگی همیشه میدیدیش و میشناسی...

بعدشم از ما نپرس از خودش بپرس اگه از الان نخوای باهاش حرف‌بزنی  دیگه وای به حال این رابطه...

اگه‌میشناختیش ک الان برات جای سوال نبود چطور طاقت آورده..

شب هم خدا میخواین هم خرما

اره واقعا  

الان یه چی میگم میپرن بهم...  ولی هنوز وقت ازدواجشون‌‌نیس  با این اخلاق   تکلیفش باخودش مشخص نیس  حتی نمیدونه شناخت فامیلی با شناخت برای شروع رابطه  فرق داره

اره واقعا   الان یه چی میگم میپرن بهم...  ولی هنوز وقت ازدواجشون‌‌نیس  با این اخلاق ...

کاملا حرفتون متین...زندگی و شناخت خیلی پیچیده تر ازین حرفاست... متاسفانه یسریا همه چی سرسری میگیرن

منم دقیقا قیدش کلا میزدم 

راست شو بخوایی تو ذوقم میخورد فکر کن به کسی که علاقه داری پیشنهاد بدی بعد قبول کنه بگه برو دو ماه بعد بیا ، تو اون دو ماه هزار تا فکر از سرم می گذشت که من چیکار کردم مگه ای جوری دختر بهم گفت بعد دیگه کلا قیدشو میزدم خیلی راحت