2777
2789
خانواده؟!آره دارم یه شوهر که هیچی نداره و هر چیزیم قبلا داشت مال من نبود برای همه آدم بود برای من... ...

ععزیزم شوهرت بیخیال . تو باید رو خودت متمرکز بشی. حال روحی خودت با فعالیت هنری تفریحی هرچی دوس داری خوب کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه منم خیلی دعاکنید بهترین خوشبختی اینه اینقدرتلاش کنی که عزیزدل خدابشی و رضایت خدارو جلب کنی اصلا کل زندگی روباخداعشقه😍😍من آدم مذهبی نیستم ولی به خداعلاقه مندم😍😍😍

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

واسه منم خیلی دعاکنید بهترین خوشبختی اینه اینقدرتلاش کنی که عزیزدل خدابشی و رضایت خدارو جلب کنی اصلا ...

منم مثل شما هستم مذهبی نیستم ولی واقعا یه معجزاتی از طرف خدا تو زندگیم دیدم که بهش ایمان اوردم‌ . ایمان دلیا نه ظاهری.  واقعا خیلی مهربون موقعی که فکرش نمیکنی یهو همه چی درست میشه

چرا هیچی عزیزم؟

به نظرت میشه همسرم از صبح تا غروب که بیرون از خونه هست حالش خوب باشه بعد شب که میاد خونه بگه وای حالم خوب نیست؟

شده برنامه هرروزش 

با این حال میشه خوشبخت بود؟

منم مثل شما هستم مذهبی نیستم ولی واقعا یه معجزاتی از طرف خدا تو زندگیم دیدم که بهش ایمان اوردم‌ . ای ...

آره واقعا عشق به خدااگرعاشق باشیم خیلی شیرینه و به زندگیم معنا میده واقعا من احساس میکنم زندگیم باخدابیشتر جریان داره خیلی خیلی دوستمون داره

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

آره واقعا عشق به خدااگرعاشق باشیم خیلی شیرینه و به زندگیم معنا میده واقعا من احساس میکنم زندگیم باخد ...

الهی شکر الهی شکر که وجود خدارو تو زندگیمون حس‌میکنیم. ایشالا همه این حس‌قشنگ رو همیشه تجربه کنن