دلشکسته77hai مدیر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 766 عنوان بیبی چک عکس | مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 52 پست بیبی چکم مثبت شده پلهو دست چپم حسه بدی دارم گاهی وقتا تیر میکشه گفتن امکان داره کیست باشه؟ میشه با دلای پاکتون واسم دعا کنید بچم سالم و سالح به دنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشم انشاالله خیر ببینید🙏❤ 1400/11/18 | 09:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلشکسته77hai مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 766 اگه حامله باشم پس چرا پهلوی چپم تیر میکشه یه حسه بدی دارم انگار یه چیزیه پهلو چپم میشه با دلای پاکتون واسم دعا کنید بچم سالم و سالح به دنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشم انشاالله خیر ببینید🙏❤
ysuhkd عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 60 یک سالو ۸ ماه🤕 خوبه باهم هم بازی میشن من و خواهرمم شیربه شیره ایم باهم دوست میشن
دلشکسته77hai مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 766 خوبه باهم هم بازی میشن من و خواهرمم شیربه شیره ایم باهم دوست میشن اون که اره😂ولی واسه من سخته میشه با دلای پاکتون واسم دعا کنید بچم سالم و سالح به دنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشم انشاالله خیر ببینید🙏❤
دلشکسته77hai مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 766 امروز برو اگه مثبت بود کهدیگه بله اگه نه هم اشکال نداره باشع گلم اره انشااله هرچی خیره همون بشه🙂 میشه با دلای پاکتون واسم دعا کنید بچم سالم و سالح به دنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشم انشاالله خیر ببینید🙏❤
ysuhkd عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 60 بعد جواب آزمایش اگه مثبت بود کادو کن فیلم بگیر بعد یه میز عاشقانه یه لباس شیک بعدم یهو وقتی داشت باز میکرد بگو دوباره داری بابا میشی به پسرتم بگو 😁😁😁😁😁😁😁😁
ysuhkd عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 60 اون که اره😂ولی واسه من سخته نه اصلا اگه دختر باشه براش از بچگی غیرتی میشه 😅🤣😂😂😂بزار خوش باشن
دلشکسته77hai مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 766 بعد جواب آزمایش اگه مثبت بود کادو کن فیلم بگیر بعد یه میز عاشقانه یه لباس شیک بعدم یهو وقتی د ... ممنون خانمی واقعا فکر خوبی بود😂😍همین کارو میکنم میشه با دلای پاکتون واسم دعا کنید بچم سالم و سالح به دنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشم انشاالله خیر ببینید🙏❤
ysuhkd عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 60 ممنون خانمی واقعا فکر خوبی بود😂😍همین کارو میکنم آره شمع بچین بعد همین جوری بگو قبلش یذره به ترسونش
دلشکسته77hai مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 766 نه اصلا اگه دختر باشه براش از بچگی غیرتی میشه 😅🤣😂😂😂بزار خوش باشن اره وقعا فقط از خدا یه اعصاب فولادی هم میخوام بهم بده😂اخه سه تا میشن میشه با دلای پاکتون واسم دعا کنید بچم سالم و سالح به دنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشم انشاالله خیر ببینید🙏❤
ysuhkd عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 60 آره شمع بچین بعد همین جوری بگو قبلش یذره به ترسونش مثلا که من مریض بشم باز منو میخوای
دلشکسته77hai مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 766 آره شمع بچین بعد همین جوری بگو قبلش یذره به ترسونش باشع ایده خوبی بود😉 میشه با دلای پاکتون واسم دعا کنید بچم سالم و سالح به دنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشم انشاالله خیر ببینید🙏❤
دلشکسته77hai مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 766 مثلا که من مریض بشم باز منو میخوای وای چقد شما خوبی😍 میشه با دلای پاکتون واسم دعا کنید بچم سالم و سالح به دنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشم انشاالله خیر ببینید🙏❤
دلشکسته77hai مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 766 عزیزم انشالله زیر سایه پدرو مادر انشاالله ممنون خانمی میشه با دلای پاکتون واسم دعا کنید بچم سالم و سالح به دنیا بیاد و زایمان راحتی داشته باشم انشاالله خیر ببینید🙏❤