2777
2789
عنوان

کوله با چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تو دانشگاه من که همچین آدمایی وجود داشتن. بنظر من که ضایع نبود دیگه طرف چادریه کوله داره. کیفای دیگه هم به شونه آسیب می زنه و کوله برای بهداشت جسمت بهتر هست. آره رنگ تیره بگیر. البته خیلی سال پیش الان نمی دونم رسم و رسومش چطوره.

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 

هرچی بپوشی هر طور بپوشی آدپا یه چیزی برای گیر دادن پیدا می کنن

نظر شخصیم اینه کوله رو زیر چادر نذار اصلا

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
نه ولی خب هرکسی اینکارو نمیکنه بنظرم یه بندشو بنرازی بهتره تا دوتاش

میدونی چیه آخه واقعا ۴سال با کیف یک بند یا کوله ای که فقط ی بندشو میندازی سخته . شونمو میزارم سر اینکار😞

میدونی چیه آخه واقعا ۴سال با کیف یک بند یا کوله ای که فقط ی بندشو میندازی سخته . شونمو میزارم سر این ...

پس هرکاری که راحتی بکن برات مهم نباشه کی چی میگه به فکر سلامتی خودت باش ولی زیر چادر ننداز روش بهتره با چادر ملی