2821
2789
😂نزنم 

استارتر با کلی ذوق و امید تاپیک زده خواهشا انرژی منفی نریز عزیز

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😂امیدوارم 

از استیکر های خنده ای ک میذاری معلوم میشه روحیت خوبه واحساس میکنم میخوای تزریق کنی ناامیدی رو 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
ایتو چ جوری تهیه میکنی

یه شاخه درخت از بلوار میکنم میارم🤣 با اسپری سقیدش میکنم میذارمش تو گلدون که نیفته. بعد از این حبابا آویزون میکنم

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
یه شاخه درخت از بلوار میکنم میارم🤣 با اسپری سقیدش میکنم میذارمش تو گلدون که نیفته. بعد از این حبابا ...

چ جالب😄

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
من ندارم ی سری از ایده هاشونو بگو 

البته خودم هم خیلی با سلیقه م

ولی اونا حرفه این

گلدونها و شعمدان و اینه قشنگ

ظرف خوشکل

روبان و مروارید

همه زیبایی بصری ایجاد میکنند

اها رومیزی دیدم با پارچه لباس عروس 

ببین چقد مایه میذارن

از استیکر های خنده ای ک میذاری معلوم میشه روحیت خوبه واحساس میکنم میخوای تزریق کنی ناامیدی رو 

😂چجوری پی میبری ک یه ایموجی نشون دهنده ی روحیه خوبه منه 

ب خودم دارم روحیه میدم 😂 

میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید. 
البته خودم هم خیلی با سلیقه م ولی اونا حرفه این گلدونها و شعمدان و اینه قشنگ ظرف خوشکل روبان و م ...

عکس مکس نداری بزاری ؟

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚
یا اینکه اسمشونو بگو تا ما هم ایده بگیریم ازشون 

سارا قدیرزاده

تارا محب

مریم حقیقت

سحر فامیلیش نمیدونم دوتا خواهرند

خواهرکوچیکه یه پسر داره شروین

سارا مرتب بلاگرهای موفق تو دیزاین معرفی میکنه

خودشم فوق العاده پرانرژی و با ابتکار و نواوره🤩🌷💓

سارا قدیرزاده تارا محب مریم حقیقت سحر فامیلیش نمیدونم دوتا خواهرند خواهرکوچیکه یه پسر داره شروین ...

مرسی گلم 

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚