2789
اخ جوووون عاشق این بحث سیسمونی ام من وای خدااا خیلی قشنگه به خواست من پارسال دختر خالم سیسمونیشو زرد ...

من عاشق سیسمونی ام خییلی ام عجله دارم هنوز نمیدونم جنسیت صد درصد چیه ولی دوست دارم زود بگیرم. ایشالا قسمت خودت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من عاشق سیسمونی ام خییلی ام عجله دارم هنوز نمیدونم جنسیت صد درصد چیه ولی دوست دارم زود بگیرم. ایشالا ...

الهییی قربونت برم همین رنگی که انتخاب کردی عالیه هررنگی عشقته به دلته بخررر رنگایی مث زرد . سبز . قرمز . طوسی خنثی هستن هم واسه نی نی ‌پسررر خوبه هم نی نی دختررر😍

طوسی سفید شیک تره . من کل سیسمونی دخترمو سفید و کرم برداشتم همه میگن عالیه رنگشم یجوریه ک برا پسرا ه ...

وای من عاشق همین رنگ سفید و کرمم ولی هیچ مدلی تابه حال اینطوری پیدا نکردم

وَ خدایی که به شدت کافیست ...تیکرم مربوط به اقدام به بارداریه ، خداکنه زود باردار شم   
وای من عاشق همین رنگ سفید و کردم ولی هیچ مدلی تابه حال اینطوری پیدا نکردم

من شیرازم از فروشگاه ببتو‌ خرید کردم ست کامل .همه چیزاش یه رنگ برداشتم حتی حوله هم سفید کرمه میتونید اینترنتی ازشون خرید کنید

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱
من شیرازم از فروشگاه ببتو‌ خرید کردم ست کامل .همه چیزاش یه رنگ برداشتم حتی حوله هم سفید کرمه میتونید ...

لطف میکنید آدرس سایتشونو بگید 

وَ خدایی که به شدت کافیست ...تیکرم مربوط به اقدام به بارداریه ، خداکنه زود باردار شم