2777
2789
عنوان

هنگ درام

3829 بازدید | 26 پست

کسی بلده؟چنتا سوال داشتم.برای شروع چه نوع هنگ درامی باید بخرم.اسم اموزشگاهتونم بگید ♡

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

خیلی خوشم میاد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خیلی خوشم میاد

منم خیلی خوبه😭

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیییی گرررونه🥲🥲😔😔

واقعا چنده 

واقعا چنده 

بالای ده🥲

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             
من اول میخواستم اینو ثبت نام کنم برم کلاساش ولی دیگه گیتار میرم گیتارم خزه طرف ده سال پیش بلد بود بز ...

درمورد کلاساش اطلاعات داری 

بالای ده🥲

من فکر گردم ۵ ۶ تومنه 😐🤦🏻‍♀️

من فکر گردم ۵ ۶ تومنه 😐🤦🏻‍♀️

نه بابا حتی ببشتره...

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             
بخاطر جنسش آلیاژی ک بکار رفته واسش از ۲۰ میلیون شروع میشه 

برگاام اونجوری باید لپ تامم بفروشم😐

نه بابا حتی ببشتره...

😭

باز خوبه لپ تاپ داری من اینم ندارم قدرشو بدون اینم گرون شده😔

چی تو این مملکت گرون نیست بخدا هیچ کاری نمیتونیم کنیم😭